Speltips 11/9 Spanien – Kroatien Nations League

Speltips 11/9 Spanien – Kroatien Nations League | Det är dags för ytterligare en stormatch i Nations league där VM finalisterna Kroatien besöker Spanien.

Spanien hade en tung sommar i VM där man åkte ut i sextondelsfinalen mot värdnationen Ryssland efter straffsparkar. Man hade ett riktigt bra lag på papper men tränaren Lopetegui fick avgå dagen innan VM-premiären vilket verkligen syntes på laget. Man spelade inte den kontrollerande fotbollen som man annars har gjort och man lyckades inte nå upp till de nivåerna som Spanien brukar ligga på. Nu ställs man i en tuff match mot VM-finalisten Kroatien och det är upp till bevis på Spanien. En förlust på hemmaplan skulle vara otroligt tungt för den annars tuffa motståndaren Spanien. Halva startelvan består av Real Madrid spelare vilket är ett gott tecken då man redan har en hel del ihopspelta spelare. Hur dessa tar sig an Kroatien återstår att se.

Kroatien gjorde en strålande VM-insats och lyckades ta sig till VM-finalen där dom tyvärr fick se sig besegrade av ett starkt Frankrike. Nu ställs man på bortaplan mot ett Spanien som är pressade till att leverera och vi tror starkt på att Kroatien kommer att leverera en högkvalitativ insats i Spanien. Modric och Rakitic är de spelarna som kommer att vara i fokus och bägge spelar i La Liga vilket innebär att motståndet passar Kroatien. Rakitic är bollvinnaren som kommer att se till att slita isär Spaniens anfallsspel och Modric är spelfördelaren som förväntas spela fram de fantastiska bollar som han är van vid. Kroatien är för närvarande en riktigt stark nation och hur bra man lyckas stå emot Spanien på bortaplan ska bli intressant att se.

Speltips 11/9 Spanien – Kroatien Nations League

Sannolikhetsbedömning 3,5 av 5 | Pengarna tillbaka vid bortavinst – X (2.90 gånger insatsen)
Motivering | Vi har en riktigt toppmatch framför oss som kan sluta precis hur som helst. Vi tror dock på att det något nedsatta Spanska landslaget inte lyckas plocka en vinst och därav ser vi ett oavgjort resultat som ett högsannolikt utfall på den här matchen. Att man får 2,90 på det och dessutom pengarna tillbaka vid en eventuell bortavinst känns bara för bra för att vara sant.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Pengarna tillbaka vid bortavinst – X | Odds 2,90 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!
</p
 

Relevanta artiklar