Speltips 11/9 Island – Belgien Nations League

Speltips 11/9 Island – Belgien Nations League | Det är dags för Belgien att göra sin första tävlingsmatch efter VM. Man tar sig till Island för att ställas mot Erik Hamréns landslag.

Island fick en riktigt tuff inledning i Nations League. Man åkte på storstryk borta mot Schweiz med hela 6-0 vilket är den största förlusten för Island på 13 år. Erik Hamrén fick därav en riktig tuff inledning på sitt tränarjobb i det isländska landslaget. Nu är det dags att ta nya tag och man ställs mot ett av världens kanske starkaste landslag, Belgien. För att kunna ha en chans mot Belgien så behöver man hitta tillbaka till det spel som man hade i VM i sommar och i EM i Frankrike 2016. Det defensiva jobbet behövs göras och man behöver satsa på att hitta kontringsmöjligheter. Lyckas man inte detta så får man det riktigt tufft mot ett komplett Belgien.

Belgien lyckades ta sig till en semifinal i sommarens VM-mästerskap och efter att ha åkt på förlust mot VM mästaren Frankrike så fick man nöja sig med en bronsmatch där man slog England. Man gjorde en riktigt bra insats i VM även om man hade kunnat ta sig längre och Belgien visade verkligen att de är ett starkt landslag efter att ha slagit England och Brasilien som var favoriter i VM. Nu ställs man på bortaplan mot ett nedsatt Island där man förväntas plocka en vinst med större marginal. Den här matchen ska man bara vinna.

Speltips 11/9 Island – Belgien Nations League

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Handicap 1-0 – Bortalaget vinner (1,92 gånger insatsen)
Motivering | Island fick det som sagt tufft senast mot Schweiz och nu ställs man mot ett ännu starkare lag där man är underdogs. Storfavoriten Belgien förväntas att göra en övertygande insats och man bör slå Island med något större än en uddamålsseger.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Hemmalaget vinner | Odds 2,09 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar