Speltips 11/8 Wolverhampton – Sevilla | Europa League

Speltips 11/8 Wolverhampton - Sevilla | Europa League kvartsfinal

Speltips 11/8 Wolverhampton – Sevilla | Europa League

Wolverhampton har överraskat i år och gjort en bra säsong. Stort tack vare Diogo Jota och Raul Jimenez. En annan spelare som haft sitt genombrott i år är Adama Traore som är extremt snabb och har lätt för att ta sig igenom de flesta på sin kant. För Wolverhsmptons del så hamnade man på en sjundeplats på lika många poäng som Tottenham, men missade kvalplatsen till Europa League på målskillnad. Wolverhampton saknar Jonny pga skada men ska ersättas av Ruben Vinagre vilket självklart är ett avbräck men inget som ska påverka Wolverhampton allt för mycket. Nu ställs man mot Sevilla i ett tufft enkelmöte som väntas att bli en jämn historia. Huruvida Wolverhampton tacklar uppgiften återstår att se. Men på förhand så blir det tufft möte för bägge lagen.

Sevilla har gjort det bra den här säsongen och har lyckats ta en plats i Champions League inför nästa säsong. Man slutade på 70 poäng, lika många som trean Atletico Madrid. Man har haft en väldigt stark form efter det långa uppehållet och har inte förlorat på någon av sina tio senaste matcher. Ett facit som är otroligt viktigt för spanjorerna att ha med sig på bortaplan. Man är effektiva offensivt och även starka defensivt och de mesta ser ut att stämma. Lyckas Wolves ta vara på Sevillas raka spelsätt och skapa motkontringar så kan det bli tufft för Sevilla.

Speltips 11/8 Wolverhampton – Sevilla | Europa League

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Över 2,5 mål (2,65 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering Sevilla spelar som sagt en väldigt rak anfallsfotboll vilket kan vara sårbart om man inte lyckas stå rätt i defensiven. Detta kan resultera i många mål bakåt men även många mål framåt. Det är två snarlika lag som ställs mot varandra. Den stora skillnaden är att Sevilla är mer bollskickliga samtidigt som Wolverhampton är ett fysiskt starkare lag. Eftersom att det är två lag som spelar en rak anfallsfotboll så ser vi på förhand att det blir en match med många mål. Oddset är alldeles för bra på över 2,5 mål i matchen vilket innebär att vi måste passa på att testa det.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar