Speltips 11/8 Newcastle – Tottenham

Speltips 11/8 Newcastle – Tottenham | Äntligen är Premier League igång och ett av förra säsongens största utropstecken Harry Kane och hans Tottenham åker till Newcastle i öppningsmatchen.

Newcastle har haft en transfersäsong där de förstärkt sin defensiv som var en enormt svag lagdel under föregående säsong och där har man tänkt till och gjort en bra transfersäsong. Newcastle är hemmavärd i sin öppningsmatch i Premier League och möter ett otroligt starkt Tottenham. För att Newcastle ska kunna ha en chans att plocka poäng eller vinna matchen så behöver man hålla koll på Tottenhams offensiva yttrar som är Lucas Moura och Heung-Min Son som har egenskaper som är svåra att försvara sig mot. Bägge trivs att spela på sin kant och skära runt motståndarens ytterbackar och där behöver Newcastle hänga med. Harry Kane är också en tung pjäs som man behöver se till att hålla koll på.

Tottenham har haft ett transferfönster där inte mycket alls har hänt. Den enda förändringen är att man har värvat Vincent Janssen från det turkiska Fenerbahce. Tottenham har haft ett fint lag under föregående säsong med en hel del unga spelare och man har därav heller inte haft något större behov att förstärka någon lagdel då det är ett skickligt och balanserat lag. Dock så hade man kunnat, precis som de flesta andra klubbarna värva startspelare för att förbättra truppen men det har inte varit aktuellt för Tottenham under sommaren. Tottenham är en klar favorit i detta möte mot Newcastle och med en Heung-Min Son, Harry Kane och Lucas Moura i form så kan allt hända.

Speltips 11/8 Newcastle – Tottenham

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Bortalaget vinner (2,09 gånger insatsen)
Motivering | Matchen förväntas vara jämn men vi tror starkt på att Tottenham som är favorit inför detta möte inleder Premier League-säsongen med en trepoängare. Tottenham är klasser bättre än Newcastle och har en sammansvetsad trupp som ska kunna fixa tre poäng i den här matchen.

Matchen startar 13:30 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Bortalaget vinner | Odds 2,09 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar