Speltips 11/6 Belgien – Costa Rica Landskampsmatch

Speltips 11/6 Belgien – Costa Rica Landskampsmatch | Dags för sista landskampen inför VM för ytterligare två lag och ikväll handlar det om Belgien – Costa Rica.

Belgien har haft en betydligt lättare väg till VM än Costa Rica. Belgien vann sin grupp med 8 poäng före tvåan och blev därmed klar för VM 2018. Belgien har ett av världens kanske mest starkaste lag på papper men samarbetet spelarna emellan har varit ifrågasatt ett flertal gånger. Man har inte förlorat någon av de senaste 15 matcherna och har vunnit 10 av dessa. Man har gjort 7 mål under de 3 senaste och inte släppt in något mål, vilket är ett bra facit att kliva in med i ett VM. I kvällens match så tror vi att Belgien spelar som de brukar och är hotfulla offensivt och starka defensivt. Några sista rotationer kommer att göras då det är sista matchen innan VM och Belgien kan gå in i mästerskapet med ett självförtroende på topp.

Costa Rica har haft en svårare väg in till VM men har lyckats med 3 poängs fördel och en bra målskillnad ta sig till ett VM. Man har dock inte haft lika starkt motstånd som Belgien har haft men syd/centralamerikanska lag ska man aldrig underskatta och heller inte Costa Rica i årets mästerskap. I gruppspelet ställs man mot Brasilien, Schweiz och Serbien vilket är tre starka lag och allting talar för att Brasilien vinner gruppen, men det är helt öppet för vem som kommer tvåa. Schweiz är favoriten att ta sig vidare efter Brasilien men inget är säkert då det gäller att gå framåt och inte vara allt för passiv för att ta sig vidare.

Inför kvällens match så förutspår vi en match som inte kommer att ha den intensiva, men rotation kommer att göras och det som kommer filas på är det taktiska spelet. Vi tror dock på att Belgien blir laget som styr matchen och Costa Rica kommer att tvingas jobba hårt för att komma igenom Belgiens backlinje.

Speltips 11/6 Belgien – Costa Rica Landskampsmatch

Kvällens match mellan Belgien – Costa Rica kickar igång 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Antal kort – Under 2 (1,86 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Antal mål i första halvlek – Över 1.5 (2,50 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal kort – Under 2 | Odds 1,86 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal mål i första halvlek – Över 1.5 | Odds 2,50 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar