Speltips 11/5 Guingamp – Marseille

Speltips 11/5 Guingamp – Marseille. Säsongen börjar att dra ihop sig, en del lag har inget att spela för medan andra lag har allt att vinna.

Guingamp har gjort en okej säsong och har säkrat nästa års plats i Ligue 1 och anses vara ett okej mittenlag i Ligue 1. De har gjort sig ett ordentligt ryck i de se naste sex matcherna där de har vunnit tre stycken och spelat oavgjort två stycken. Vad som ska tilläggas där är att man har slagit Monaco och spelat oavgjort mot Paris Saint Germain.

Laget har fått luft under vingarna och de kan äntligen andas ut efter att länge varit i botten av tabellen.

Marseille kan bli säsongens stora frågetecken om de inte lyckas ta sig till Champions League. Laget har just nu en fjärdeplats i ligan med en poäng bakom Monaco som just nu står på kvalplats till Champions League. Marseille måste plocka full pott de två sista omgångarna om de ska ha en chans att ta sig till Champions League nästa säsong. Plockar de fullpott så måste även Monaco tappa en poäng mot antingen Saint-Etienne på hemmaplan eller mot Troyes på bortaplan.

Vad som är positivt för Marseille är att både Saint-Etienne och Troyes har allt att spela för. Troyes ligger på 19e plats med 3 poäng upp till 17e plats och Saint-Etienne måste försvara sin Europa League-kvalplats.

Vi förutser en match där Marseille går för fullt framåt och med sin kreativitet lyckas utan några större problem överlista ett Guingamp som inte har något att spela för. Guingamp har inget att förlora och Marseille kommer att spela försiktigt och inte ta några större risker med tanke på att detta är en måstematch. Med tanke på hur formstarka Marseille är så bör tre poäng i kvällens match inte vara några problem att plocka.

Speltips 11/5 Guingamp – Marseille

Vi riktar ett stort tack till NordicBet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att få 100% bonus upp till 1000 kronor och ett riskfritt spel för 250 kronor.
Speltips A | Högsannolik | Matchresultat – Bortalaget vinner (1,67 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Halvtidsresultat – Bortalaget leder (2,19 gånger insatsen)

Matchresultat – Bortalaget vinner | Odds 1,67 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Halvtidsresultat – Bortalaget leder| Odds 2.19 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar