Speltips 11/4 | Madrid – Juventus

Speltips 11/4 | Madrid – Juventus. Återigen dags för en Champions League kväll och det är dags att kartlägga returmötet som alla har väntat på, nämligen Real Madrid mot Juventus på ingen mindre arena än Santiago Bernabeu.

Real Madrid har lyckats höja sig rejält efter höstens uttåg ur Copa Del Rey och deras svaga insatser i La Liga. Teoretiskt så är La Liga vinnaren inte utsedd ännu men i praktiken så är det färdigt. Det här leder till att Zinedine Zidane och hans mannar är pressade av både fans och klubbledningen och att ta sig till final i Champions League är nästan ett måste. Real Madrid har inte blivit utslagna ur Champions League på snart tre år och med Ronaldos form och Real Madrids bredd på truppen så ser chanserna väldigt ljusa ut med tanke på att de slog Juventus med 3-0 borta, en match som lika gärna hade kunnat sluta 5 eller 6-0 till Los Blancos.

Juventus är ett lag man aldrig ska räkna bort och med tanke på vändningen mot Tottenham på Wembley så ingen räknat bort Juventus. Pjanic lyste med sin frånvaro i första matchen mot Real Madrid och nu är både han och Benatia tillbaka. Dybala, som är Juventus just nu kanske mest formstarka spelare saknas pga det röda kortet som han fick i första mötet och det är ett stort avbräck för Juventus. Men med Higuain, Cuadrado och Douglas Costa så är vapenförrådet otroligt starkt och Juventus har alla möjligheter att ta sig vidare.

Speltips 11/4 | Madrid – Juventus

Vi tror starkt på att Los Blancos form kommer spegla av sig på kvällens resultat och med tanke på att Ronaldo är i stormform så tror vi att Real Madrid tar ytterligare ett järngrepp i även den här matchen och besegrar Juventus även i kvällens returmöte. När Betsson ger 1,65 för en hemmavinst så blir det svårt att se dubbla Champions League mästarna spela ett annat resultat än en vinst i denna match.

Passa på att ta del av Betssons underbara kampanj där du som ny spelare får 1000kr att spela ett riskfritt spel med just nu! Världsklass!

Vinst Real Madrid | Odds 1.65 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar