Speltips 11/12 Udinese – Milan | Serie A

Speltips 11/12 Udinese - Milan | Serie A

Speltips 11/12 Udinese – Milan | Serie A

Speltips 11/12 Udinese – Milan | Serie A | Under lördagskvällen så väntar en het match där Zlatans Milan ställs mot Udinese. Milan leder just nu ligan med sina 38 plockade poäng efter 16 spelade matcher. Bakom Milan hittar vi Inter på en poäng bakom och Napoli hittar vi en poäng efter Inter. Serie A har med andra ord en mycket tight tabelltopp i år och det ska bli mycket intressant att se vilket lag det blir som lyfter scudetton i maj, men vägen dit är lång och för Milans del så gäller det att plocka full pott mot lag som Udinese.

Udinese

Udinese har inte en lätt säsong och har efter 16 matcher endast plockat 16 poäng och har en målskillnad på -6.  Man har haft det otroligt tufft på siostone och har under sina fem senaste matcher förlorat två, spelat oavgjort två gånger och vunnit en match. Man har gjort 9 mål under dessa fem matcher och släppt in 11 mål vilket är okej offensivt men mycket svagt defensivt och för att lyckas plocka poäng mot Milan så behöver man se till att göra en defensivt bra match då man ställs mot ett kreativt Milan som har en stor variation på sina sätt att anfalla. Udinese saknar Rodrigo Becao, Roberto Pereyra och Samir som fick se rött kort senast. Man har annars full trupp och ett lag som är betydligt svagare än Milans men man ska aldrig räkna ut Udinese.

Milan

Milan gick upp i ligaledning efter sin 2-0 vinst mot Salernitana i förra omgången samtidigt som Napoli tappade poäng mot Atalanta. Man har endast fyra poängs försprång till ligafyran Atalanta och som vi nämnt ovan så flåsar Inter och Napoli de rödsvarta i nacken och man har inte råd att tappa poänng mot Udinese som har mer än hälften så lite plockade poäng som Milan. Skadelistan är lång och man saknar Rebic, Simon Kjaer, Olivier Giruoud, Calabria, Pellegri och Castillejo. Utmaningen för Milans del blir defensiven där Tomori och Romagnoli behöver förbättra samarbetet och med tanke på att man höll nollan i senaste omgången mot Salernitana så bådar det gott. Det återstår att se hur man tar sig an Udinese på bortaplan och vi har ett hett bortalag som går för tre poäng.

Speltips 11/12 Udinese – Milan | Serie A

Motivering till speltipset

Mötet som väntar är viktigt för bägge lagen. För Milans del så gäller det att inte tappa poäng i toppen och för Udineses del så vill man vara så långt ifrån nedflyttningsstrecket som möjligt. Bägge lagen saknar spelare men för Milans del så är skadelistan längre. Dock så har Milan ett mycket bra kollektiv där hela laget har visat sig kunna spela utifrån Piolis spelfilosofi. Milan är helt klart det formstarkaste laget här och bör plocka tre poäng även om matchen kan komma att bli mycket tight.

Speltips 11/12 Udinese – Milan | Serie A

Milanvinst | 1,90 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ändras.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till för de generösa oddsen. Tryck här för att läsa mer om!

Relevanta artiklar