Speltips 11/11 Danmark – Sverige | Träningslandskamp


Speltips 11/11 Danmark – Sverige | Träningslandskamp
Åter har vi en vecka med landslagsmatcher framför oss och vi startar med blågult som gästar Danmark i en bortamatch.

Danmarks trupp sägs vara oviss inför den här landskampen eftersom spelare som representerar ett lag i Premier League inte får medverka under landslagsupphållet. Nio nya spelare sägs ansluta därav till truppen. Det är i dagsläget oklart om det här stämmer eller inte, men oavsett så vet vi att man i en landskamp kommer att ge speltid till de som inte normalt startar och även så i det svenska lägret. Danmark har ett utpräglat spel där man ofta ställer om snabbt offensivt och backar hem med stora delar av laget defensivt. Man har ett jämnbra landslag i jämförelse med Sverige men i en träningsmatch så kan det svänga åt alla håll.

Sverige har ett riktigt fint landslag på gång där många av spelarna är på uppgång internationellt. De största namnet just nu är Alexander Isak, Dejan Kulusevski, Robin Forsberg och Victor Nilsson-Lindelöf. Vi har ett mycket fint landslag på gång och vi hoppas att man lyckas bra i de kommande landskamperna inför EM sommaren 2021. Nu ställs man mot Danmark och det är oklart om Janne väljer att starta med samma trupp som ställs mot Kroatien under helgen i Nations League. Dock så kan vi förvänta oss att en stor del av den tilltänkta startelvan mot Kroatien startar redan nu på onsdag mot Danmark i träningsmatchen.

Speltips 11/11 Danmark – Sverige | Träningslandskamp

Speltips | Över 2,5 mål | 2,45 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en oviss träningsmatch framför oss sett till lagens startelvor. Dock så roterar man ofta i träningsmatcher men eftersom det är så pass tätt inpå Nations League så tror vi att Sverige startar med stora delar av sin ordinarie startela. Samtidigt så har Danmark nio nya spelare uttagna och enligt medier så tvingas man utesluta spelare från Premier League och detta bäddar för en målrikt tillställning. Över 2,5 för 2,45 gånger pengarna, helt klart spelvärt!

Matchen startar 20:30 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar