Speltips 10/9 | Lazio – Milan

Speltips 10/9 | Lazio – Milan.

Idag spelas en stormatch i Serie A som är Italiens toppliga. Milan som kommer från Milano som är modets huvudstad gästar Italiens huvudstad Rom. Matchen spelas såklart på Stadio Olimpico vilket är en femstjärnig arena enligt UEFA. De som har varit på plats vet vilken stämning Lazio brukar ha på sina hemmamatcher vilket kan vara en stor fördel i dagens match.

Hemmalaget har startat säsongen med en vinst och ett kryss och placerar sig just nu på nionde plats. Bortalaget har startat med två raka vinster och hittas just nu på fjärde plats i ligan. Milan har storsatsat det senaste året på en hel del nya värvningar för att kunna ta upp konkurrensen i ligan och försöka utmana Juventus som år efter år tar hem Serie A segern. Förutom ligan så vill man självklart vara med och utmana i Europa. Till att börja med blir det spel i Europa League men förhoppningarna vilar på spel i Champions League. Milan slutade på sjunde plats strax framför Lazio som slutade på åttonde plats förra säsongen.

Lazio har tappat några spelare och kämpar vidare med att bli en av Italiens största lag. Enligt Lazio så ska man nu försöka satsa rejält på den lokala ungdomsverksamheten för att ta sig uppåt i ligan. Det är självklart på sikt men vid ett bra resultat kan man få in både stora pengar men också en hel del talanger.

Matchen startar kl 15.00 och kan ses på live stream via Unibet för den som är kund. Gå till stream!

Det kommer att bli en väldigt jämn match då det är två bra lag som är hyfsat jämna. Vi tror inte på något målkalas utan möjligtvis 1-1 som resultat men vem vet. Hur som helst tänker vi chansa på att matchen faktiskt slutar kryss till 3.40 gånger pengarna hos Unibet.

Speltips 10/9 | Lazio – Milan

Spel: Oavgjort i matchen
Odds: 3.40 @Mobilebet | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar