Speltips 11/9 | IFK – Djurgården

Speltips 11/9 | IFK – Djurgården. Ikväll blir det ett hett fotbollsmöte mellan Göteborg och Stockholm. Ett känt möte med stor passion och stolthet då Östkusten kommer till besök hos Västkusten. Dessutom finns det annan historia klubbarna emellan. Tobias Hysén har spelat för Djurgården innan Göteborg. Sen så valde Gustav Engvall att gå vidare till Djurgården 2016.

Djurgården har storsatsat för att kunna på allvar utmana i Allsvenskan i år. Med nya värvningar som Kim Källström, Andreas Isaksson, Gustav Engvall och Jonas Olsson. Väldigt bra värvningar som verkar ha lönat sig då dom ligger på tredje plats i Allsvenskan med 1 poäng och 1 match mindre spelad än Häcken som ligger på andraplatsen idag. Det var ett bra tag sedan laget placerat sig så bra i tabellen!

Kollar man på blåvitt så placerar man sig just nu på nionde plats men vid eventuell vinst idag kan man ta sig upp på sjundeplatsen vilken generellt sätt är rätt dåligt för ett lag som IFK Göteborg som klassas som en av de stora lagen i Sverige och Allsvenskan. Ekonomin har tagit hårt på klubben vilket också påverkar stämningen bland spelarna. En tuff start med många kryss och förluster har nu börjat vända och Göteborg har fått så mycket bättre självförtroende. Det kommer inte spela så stor roll i säsongens liga men däremot något att ta vidare till nästa omgång. Pontus Dahlberg är en målvakt i världsklass som förhoppningsvis stannar ytterligare säsonger. Dock har flera storklubbar visat sitt intresse för 18-åringen. Om Pontus går vidare till en annan klubb så kan blåvitt räkna med en riktigt go summa för övergången.

Matchen spelas kl 19.00 i Göteborg på Gamla Ullevi. Matchen går att streama via Cmore!

Nu till Speltips 11/9 | IFK – Djurgården.  Matchen spelas i Göteborg och vi tror på att det kan bli en hel del mål ikväll vilket leder oss till spelet Över 2.5 mål i matchen. Två lag som kommer att satsa på offensiven vilket kommer innebära att det kommer öppna sig för en hel del målchanser. Spelet finns till ett odds av 1.80 gånger pengarna hos Mobilebet som dessutom erbjuder bonusar för nya kunder.

Speltips 11/9 | IFK – Djurgården

Spel: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.80 @Mobilebet | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

RYGGA SPELET HÄMTA BONUS

Relevanta artiklar