Speltips 10/9 | Hammarby – AIK

Speltips 10/9 | Hammarby – AIK.

Idag spelas det största Stockholmsderbyt mellan Bajen och Gnaget vilket anses som en riktig höjdare match för Stockholmarna. Matchen spelas hemma för Hammarby på Tele2 arena. Matchen kommer att vara full med supportrar från båda lagen. Vilket kommer vara riktigt kul att skåda idag.

Stämningen kommer förmodligen att vara mäktig med olika tifon från båda lagens supportrar. När det gäller derby så är det inte jätte mycket fördel att ha hemmaplan. Däremot kan det vara skönt att man är van vid att spela på sin egen matta.

Ska man kolla på tidigare statistik så är det faktiskt Bajen som leder derbytabellen före både AIK och Djurgården om man nu ska hålla koll på lite rolig fakta om derbytabellen. Ska man kolla på statistik för denna säsongen så är det AIK som med 36 poäng ligger på tredje plats i Allsvenskan och Hammarby på tionde. Det visar ju att gnaget just nu är lite mer formstarkt än vad bajen. Däremot så är det väldigt svårt att jämföra resterande matcher med just en derby match. När det gäller derby så taggar alla lag till och vilket lag som faktiskt vinner är väldigt svårt att förutspå oavsett dagsform. Det handlar om så mycket mer än bara 3 poäng i en helt vanlig match. Det handlar om passion, supportrar och stämning.

Ett svårt uppdrag att hitta ett bra speltips på denna matchen men så råkade vi slänga ett getöga på spelet Båda lagen gör mål. Det känns som ett ganska bra spel faktiskt när det ändå är derby. Vi hittade spelet hos Mobilebet som erbjuder hela 1.90 i odds på att båda lagen gör mål. Vi tänker att vi chansar på det!

Matchen börjar kl 15.00 och visas hos Cmore. Går att kolla både på TV och Via Stream.

Speltips 10/9 | Hammarby – AIK

Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.90 @Mobilebet | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar