Speltips 10/11 | Heja Sverige – Italien

Speltips 10/11 | Heja Sverige – Italien. Här kommer den absolut bästa matchen i denna detta Playoff. Det blir inte mer spännande match för alla oss i Sverige. Vi lottades alltså mot ett av de bästa lagen vi kunde få möta. Ett lag som nästan aldrig missar ett VM eller EM besöker nu våran huvudstad för att spela om en VM plats. Många hade hoppats på att vi skulle få möta exempel Danmark för att få så enkelt motstånd som möjligt men så blev det inte. Nu ligger fokus på att tagga igång det Svenska landslaget till max. Detta för att visa Italienarna att vårat landslag har vad som krävs för att nå VM. Sverige har spelat bra i många matcher i kvalen. Exempel så var dessa två riktigt bra matcher mot stora lag, Sverige – Holland 1-1, Sverige – Frankrike 2-1 vilket visar att kvalité finns att visa.

Italien är ett lag av världsklass och är mycket vana att spela VM och EM vilket visar sig i deras statistik. Italien har 4 Guld, 2 Silver och 1 Brons i VM. När det gäller EM så har Italien 1 Guld och 2 Silver. Sverige har ett brons som vi tog i USA 1994. På något vis känns det som att det Svenska landslaget blir bättre och bättre även om vi i år tappade FIFA ranking. Laget är sammanfogat och man pressar motståndarna hela tiden och är inte fega på att ha boll. Något annat som är fantastiskt är hela spelet med teknik och formationer. Nu är det inte bara bollar från sidorna utan vi får se en mer häftig fotboll med sköna passningar, klackar och annat skojigt i denna match.

Självklart är detta en riktigt svår match att ställas inför men Svenska landslaget kommer att gå in med inställningen att göra så gott det går och att vi inte har något att förlora. Italien är favorittippat men är inte lika bra som dom brukar vara. Kan vi slå Frankrike så kan vi slå Italien. Dessutom är det hemmaplan med tusentals supportrar som stöttar laget. Förmodligen kommer vi att skåda en fullsatt match och en riktigt häftig match.

Speltips 10/11 | Heja Sverige – Italien

Förmodligen kommer det att vara en match i högt tempo från båda lagen. Även om Italien på pappret är det bättre laget, så tror vi på att Sverige kommer att satsa allt på vinst i denna match. Som dessutom spelas på hemmaplan. Det finns utrymmer för en hel del målchanser och mål. Vi kommer att spela på att Sverige vinner kvällens match mot Italien och pengarna tillbaka vid oavgjort. Detta spel är självklart ett spel för att vi verkligen hoppas väldigt mycket på vinst för Sverige. Det ger spänning både i matchen och i bettet. Det blir en chansning i detta spelet. Vi kommer att spela hos Unibet som blir matchvärden i denna matchen. Ny kunder kan hämta en bonus på 200% upp till 1000kr. Unibet är ett riktigt bra spelbolag och erbjuder tjänster i världsklass. Rekommenderas att kika på vår sida om VM och Sveriges Landslag. Heja Sverige.

Vinst Sverige (Pengarna tillbaka vid oavgjort) | Odds 2.38 | Unibet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar