Speltips 10/9 Sverige – Turkiet Nations League

Speltips 10/9 Sverige – Turkiet Nations League | I den första matchen för Turkiets del i Nations League så åkte man på förlust mot Ryssland med 1-2 på hemmaplan. Nu återstår en viktig match mot Sverige där man är pressade till att plocka poäng.

Sverige fick en tung match i mötet mot Österrike. Man roterade en hel del på spelare och förlorade med 2-0 och inför matchen mot Turkiet så är det mycket som står på spel. Man kommer att ställa upp med en stark trupp och ställs mot ett hungrigt Turkiet som åkte på förlust i det första möte mot ett något nedsatt Ryssland som inte hade med hela sin ordinarie trupp. För att Sverige ska kunna slå Turkiet så gäller det att man sätter försvarsspelet, precis som man gjorde i VM och att anfallsspelet är något vassare än vad vi fick se under VM. Turkiet är en bra värdemätare och Sverige kommer inte att få det lätt, dock så är en förlust inte acceptabelt i någon värld och därav ligger det en hel del press på Janne Anderssons landslag.

Turkiet missade VM i somras och har haft de riktigt tufft under den senaste tiden. I första matchen i Nations League så åkte man på en förlust på hemmaplan med 1-2 mot Ryssland. Man har en intressant trupp med en hel den offensiv kvalité men när det kommer till den defensiva biten så sänker den Turkiet en hel del. Med tanke på att Turkiet har en stark kvalité offensivt och Sverige har en svagare offensiv så tror vi på en jämn match. Turkiet kommer att hota Sveriges backlinje och Sveriges något sämre offensiva spel kommer att hota Turkiets något svagare defensiv. En jämn match väntar.

Speltips 10/9 Sverige – Turkiet Nations League

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Hemmalaget vinner (2,09 gånger insatsen)
Motivering | Två jämna lag möts, Sverige är dock favoriter i den här matchen med tanke på att man har en mycket starkare spetskvalité än vad Turkiet har och där tror vi matchen avgörs och med tanke på att Sverige spelare på hemmaplan så plockar blågult tre poäng.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Hemmalaget vinner | Odds 2,09 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar