Speltips 10/9 Portugal – Italien Nations League

Speltips 10/9 Portugal – Italien Nations League | Det är dags för ett klassiskt möte mellan Portugal och Italien. Bägge lagen har mycket kvar att uppnå och vi har en högkvalitativ match framför oss.

Portugal hade ett tufft VM och åkte ut direkt i sextondelsfinalen efter en förlust mot Uruguay. Man har dock en fin trupp med ett fungerande lag där man har en stark defensiv och även en stark offensiv trupp. Nu ställs man mot ett ungt, rutinerat och hungrigt Italien och för att vinna så gäller det att man ser till att skapa chanser och förvaltar dessa bra. Man behöver även spela ett defensivt spel som är starkt och utnyttja att man är duktiga på omställningar. Portugal har en riktigt tuff match framför sig och det här mötet blir en bra värdemätare för det portugisiska landslaget.

Italien missade sommarens världsmästerskap i Ryssland efter att ha åkt ut mot Sverige i ett dubbelmöte i den sista kvalomgången. Nu har man ett riktigt bra lag på pappret där rutin och hunger är bränslet för att Italien ska lyckas. Man har en riktigt stark backlinje, ett starkt mittfält och mycket tyngd på anfallet. Italien hade det tufft senast mot Polen och spelade 1-1 efter att ha legat under med 0-1 i den första halvleken. Tillsammans med tränaren Mancini så har man all möjlighet att slå Portugal på bortaplan och vi ser Italienarna som favoriter i detta möte.

Speltips 10/9 Portugal – Italien Nations League

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Dubbelchans – X2 (1,57 gånger insatsen)
Motivering | Två jämna lag ställs mot varandra i deras första Nations League-match och vi räknar med att Italien kommer att vara det vassare laget trots att det blir en riktigt tuff match för italienarna. Vi har svårt att tänka oss en match där Portugal går ut som segrare trots att matchen blir jämn och med tanke på att vi ser Italien som favoriter så tycker vi att dubbelchans X2 blir ett riktigt bra spel för den här typen av matchen.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Dubbelchans – X2 | Odds 1,57 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar