Speltips 10/8 Manchester United – Leicester City

Speltips 10/8 Manchester United – Leicester City | Äntligen är det efter flera veckors väntan och uppehåll dags för säsongens första match i Premier League.

Manchester United har inte gjort några större förändringar i sin trupp inför den här säsongen och tränaren José Mourinho har gått ut och sagt att han tror på att Man United får en tuff säsong. Men som bekant så vet vi att Mourinho spelar ett psykologiskt spel när han gör uttalanden i media och vi tror inte på att Manchester United får det tuffare den här säsongen än någon annan. Man kommer från en fin säsong med bra målskörd och många plockade poäng trots stora förändringar i truppen och den här säsongen så bör laget vara mer sammansvetsat. I öppningsmatchen mot Leicester City så tror vi att Man United rivstartar och plockar hem tre poäng utan några större problem.

Leicester Citys transferfönster den här sommaren har sett ut i stort sett som Manchster Uniteds. Man har inte hämtat några större spelarprofiler än Ricardo Pereira från Porto som är Leicester Citys mest intressanta värvning som ska förstärka försvaret. Man har dock gjort en anmärkningsvärd försäljning och det är Riyad Mahrez som tyvärr för Leicesters del fick lämna för att fortsätta sin karriär hos Premier League mästarna Manchester City. Där tappar Leicester en hel del kreativitet och en extremt bra poängspelare. Vi tror på att den här säsongen blir tuff för Leicester och för att inte halka ner till Championship så behöver de visa att de har en del kreativitet och arbetskapacitet som de visat upp tidigare säsonger.

Speltips 10/8 Manchester United – Leicester City

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Antal mål – Över 2.5 (1,98 gånger insatsen)
Motivering | Öppningsmatcher brukar ofta vara målsnåla matcher och det tror vi i synnerhet på när Mourinho står vid rodret. Bägge lagen kommer att spela aktsamt och försiktigt och självklart är det en hel del nerver som spelar in. Manchester United är det klart starkare laget och vi tror på att de vinner utan en större ansträngning och man kommer som vanligt spela defensivt efter en 1-0 ledning.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Antal mål – Över 2.5 | Odds 1,98 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar