Speltips 10/8 Inter – Bayer Leverkusen | Europa League

Speltips 10/8 Inter - Bayer Leverkusen | Europa League

Speltips 10/8 Inter – Bayer Leverkusen | Europa League

Inter har haft en klart godkänd säsong bakom sig. Man har lyckats sänka spannet mot Juventus i Serie A och hamnade endast en poäng bakom de svartvita trots det förklarliga skälet att Juventus gick på halvfart efter att ha spelat hem ligan. Nu har man endast Europa League på spelschemat vilket Antonio Conte inte låter svepa förbi utan att vara ett prestigeladdat möte för de blåsvarta från Milano. Inter förväntas ställa upp med ett bra lag och med duon Lautaro Martinez och Lilly längst fram som är sylvassa när det kommer till att göra mål. Man har en riktigt bra trupp och även bredd på truppen som Inter sällan har. Bör bli en problemfri match för Inter, men om motivationen inte finns där så kan det bli tufft.

Bayer Leverkusen var endast två poäng bakom fjärdeplacerade Borussia Mönchengladbach i Bundesliga vilket innebär att Leverkusena insats inte räckte hela vägen till Champions League. Dock så ska det tilläggas att man vid en Europa League-titel blir tilldelad en CL-plats men det ska mycket till för att det ska ske. Dock så är detta möte ett enkelmöte vilket underlättar för Bayer Leverkusen och egentligen de allra flesta lagen som inte är favoriter på förhand. ska man lyckas ta sig vidare så gäller det att man håller koll på Inter frontduo och lyckas man hålla ordning och reda omkring backlinjen så har Leverkusen all möjlighet att hota framåt när tillfälle ges.

Speltips 10/8 Inter – Bayer Leverkusen | Europa League

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Över 2,5 mål i matchen (1,79 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering För Inter så handlar inte den här matchen om mer än stolthet och för Bayer Leverkusens del är det blodigt allvar om man ska kunna plocka en plats i nästa säsongs upplaga av Champions League. Bayer Leverkusen är precis som hemmalaget Inter starka offensivt och ganska snabbt så väljer vi ut spelet över 2,5 mål totalt i matchen då vi anser att oddset är alldeles för bra med tanke på att det är en match mellan två offensiva lag som bäddar för en match med stora ytor och flera mål.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar