Speltips 10/7 Frankrike – Belgien Semifinal

Speltips 10/7 Frankrike – Belgien Semifinal | Det börjar dra ihop sig och vi börjar med att ta en närmare titt på den första semifinalen som spelas i Sankt Petersburg.

Frankrike har haft ett bra VM och har trots detta enligt experter inte levt upp mot förväntningarna och det tas som en komplimang i det franska lägret då man trots allt lyckats kunna ta sig till semifinal i ett VM där man stött på tufft motstånd. Frankrike har en hel del intressanta spelare i sommarens VM trupp där bl.a. Kylian Mbappé har blivit otroligt lovordad inför VM och tillsammans med Griezmann så har de blomstrat och kan bli en kreativ duo som kan ta hem ett VM-guld åt Frankrike om allt fortsätter stämma precis som de gjort i lagets senaste matcher. För att kunna slå Belgien så gäller det att Frankrike startar snabba kontringar med hjälp av Pogba och Kanté som har en defensiv roll i mittfältet och startar uppspelen. Att Frankrike har en offensiv som alltid kommer att hota motståndaren råder det inga tvivel kring, det gäller bara att få anfalla mot Belgien när Belgien ligger högt, då kan vi nästan förutspå ett franskt landslag i årets VM final.

Belgien har trots sina fem raka vinster i VM inte tystat alla kritiker. Man menar på att Belgien har haft en del flyt på vägen. Mot Japan så låg man under med 0-2 och lyckades på ett mirakulöst sätt vända matchen till en 3-2 vinst på 30 minuter. Mot Brasilien så hade man stora problem och lyckades efter ett självmål från Brasilien och ett långskott från Kevin De Bruyne få med sig en 1-2 vinst och som oväntat åkte Brasilien ur VM i kvartsfinalen. Belgien har dock ett otroligt starkt facit och har lyckats vinna sina matcher och det är ingen tillfällighet. De har inte förlorat på någon av sina 15 senaste matcher där de har 13 vinster och två oavgjorda matcher. För att ta sig vidare mot Frankrike så gäller det att backlinjen bestående av Kompany, Vertonghen och Alderweireld är på plats och lyckas radera ut Mbappé och Griezmann ur Frankrikes anfall så mycket som det går. Lyckas man avväpna Griezmann och Mbappé så har belgarna man stora chanser att ta sig vidare.

Speltips 10/7 Frankrike – Belgien Semifinal VM

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Frankrike att ta sig vidare (1,75 gånger insatsen)

Motivering | Vi tror att Frankrike tar sig vidare då det är ett mer komplett lag och kan ställa till det för Belgiens något mer långsamma backar. Belgien spelar även med en trebackslinje och med Frankrikes form på både lag och enskilda spelare så lutar det mot att Frankrike tar sig vidare.

Matchen mellan Frankrike – Belgien startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Frankrike att ta sig vidare | Odds 1,75 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar