Speltips 10/6 Palermo – Venezia Kval till Serie A

Speltips 10/6 Palermo – Venezia Kval till Serie A | Dags för säsongens hittills viktigaste match för både Palermo och Venezia. Palermo vill hitta tillbaka till den italienska högstaligan och Inzaghis Venezia vill kvalificera sig upp en division för andra säsongen i rad.

Palermo har gjort en otroligt bra säsong och söker sig till Serie A på nytt och i år har man visat att man verkligen är på gång. Man slutade på en fjärdeplats på 71 poäng och var enbart en poäng från att få en direktplats till Serie A vilket är otroligt. Hade man vunnit näst sista omgången i Serie B mot Cesena så hade man varit färdig för spel i Serie A. Men en fjärdeplats är tillräckligt för ett kval och man slipper första kvalomgången och inledde första kvalmatchen mot Venezia som slutade 1-1 på bortaplan. Bägge lagen hade chanser åt båda håll men Palermo lyckades få den matchbild de ville ha och kom undan med en poäng på bortaplan, vilket är ett bra resultat.

Venezia har gått som tåget för andra säsongen i rad och man slutade på en femteplats på 67 poäng och har därmed fått greppet om kvalplatsen. I första kvalomgången så lyckades man slå ut Perugia efter en vinst med 3-0 på hemmaplan. Efter 1-1 hemma mot Palermo så beger laget sig till Sicilien för att försöka ta sig vidare till sista kvalomgången som blir en match mot antingen Cittadella eller Frosinone. Venezia har en stark trupp med en rad spelare som har erfarenhet från Serie A. Bland annat Domizzi och Del Grosso.

Inför söndagens kvalmatch så förutspår vi en tuff match för bägge lagen. Det kommer att vara mycket känslor inblandade och båda lagen kommer att vara otroligt aggressiva i sitt försvarsspel, precis som första matchen. Det var många hårda situationer och inget lag vek sig eller spelade passivt, som ofta kan vara en effekt av måstematcher. Vi tror på en otroligt jämn match och eftersom att Palermo enbart har spelat 1 match sedan 18 maj så tror vi att Venezia kan få en liten fördel pga det.

Speltips 10/6 Palermo – Venezia Kval till Serie A

Kvällens match mellan Palermo – Venezia kickar igång 18:30 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Halvtidsresultat – Oavgjort (1,96 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Matchvinnare – Bortalaget vinner (3,90 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Halvtidsresultat – oavgjort | Odds 1,96 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchvinnare – Bortalaget vinner | Odds 3,90 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar