Speltips 10/5 West Ham United – Manchester United

Speltips 10/5 West Ham United – Manchester United. Dags att återigen ta sig mot de brittiska öarna och den här gången till mötet mellan West Ham United och Manchester United.

Inget av lagen har något mer än äran och stoltheten att spela över. West Ham kan efter sin senaste vinst andas ut efter att ha säkrat spel i Premier League inför nästa säsong, vilket är otroligt viktigt för både klubben och fansen efter den tuffa säsong som man har lyckats med nöd och näppe ta sig igenom.

West ham har under de sex senaste matcherna plockat på sig 8 poäng vilket är tillräckligt med tanke på lagets tabllplacering. Av de 17 senaste mötena mot Manchester United så har West Ham lyckats vinna enbart en gång vilket är på förhand en siffra som är skrämmande för laget. Efter 2-0 vinsten mot Leicester så kan West Ham gå ut på plan helt utan press .

Manchester United har inte mycket att spela för den här matchen men att få en andra plats i ligan är något vi vet Mourinho vill plocka och man vill heller inte att Tottenham ska gå om och plocka andraplaceringen i tabellen.

Manchester United har otroligt många styrkor där lag som West Ham kommer att ha problem. West Hams stora problem den här säsongen har varit att försvara sig mot kontringar och att möta spelare som Alexis Sanchez, Paul Pogba, Marcus Rashford och Jesse Lingard är inga speltyper som gör det lättare att försvara sig mot.

Manchester United kommer att gå full fart framåt och vi tror på ytterligare en målrik match. West Ham kommer att göra allt för att ge hemmapubliken en sista show på hemmaplan för den här säsongen. Med tanke på spelarna Manchester United ställer upp med så kommer vi även få se en fysisk hård kamp.

Speltips 10/5 West Ham United – Manchester United

Vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Matchresultat – Bortalaget vinner (1,82 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Antal kort – Över 3 (1,94 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Matchresultat – Bortalaget vinner | Odds 1,82 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal kort – Över 3 | Odds 1.94 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar