Speltips 10/4 | Manchester City – Liverpool

Speltips 10/4 | Manchester City – Liverpool. Kvällens fokusmatch i kvällens Champions League och vi tror på en målfest fylld av drama som sträcker sig ända fram till minut 90.

Det är dags för på förhand säsongens hittills mest laddade match på de brittiska öarna och vi vänder blickarna mot Manchester där Manchester City ställs mot Liverpool. Efter första mötets 0-3 förlust för City på Anfield så blir Liverpool en tuff nöt att knäcka trots att man spelar på hemmaplan där Guardiola och hans mannar är trygga. Trots detta så kommer Manchester City från en blytung derbyhelg där hemmafansen fick se sig besegrade av Manchester United på hemmaplan med 2-3 efter att ha haft en 2-0 ledning.

Manchester City har gått som tåget hela året och att falla i semifinalen i Champions League mot Liverpool hade varit oerhört tungt för hela klubben. City har aldrig varit så starka som de varit den här säsongen, men trots att de går igenom säsongens svåraste period så har City fortfarande en bra chans att ta sig vidare om spelet sitter, som det brukar.

Liverpool har haft en strålande period men av allt att döma efter den här säsongen så vet vi att Jurgen Klopps försvarsspel är alltför bristande emellanåt. Lyckas Liverpool göra ett mål så måste Manchester City göra hela 5 mål för att gå vidare och att Sadio Mané, Roberto Firmino och Mohamed Salah inte lyckas spräcka nollan känns lika tveksamt som det var på förhand när man pratade om ett eventuellt Liverpool-avancemang.

Speltips 10/4 | Manchester City – Liverpool

Både Liverpool och Manchester City har haft över 2.5 mål i totalt 12 av av sina 14 senaste matcher i Champions League och därav tror vi starkt på att båda lagen gör mål och vinst i matchen för det pressade hemmalaget Manchester City till oddset 1,92 som Betsson bäddar fram. Passa på att använda ett riskfritt spel på 1000kr hos Betsson om du är ny kund. Gå vidare på länken nedan och nyttja erbjudandet.

Manchester City vinst + över 2.5 mål i matchen | Odds 1.92 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar