Speltips 10/2 Atalanta – Napoli | Coppa Italia

Speltips 10/2 Atalanta - Napoli | Coppa Italia

Speltips 10/2 Atalanta – Napoli | Coppa Italia
 Ett toppmöte väntar i Coppa Italia där Atalanta tar emot Napoli i möte två av två i Coppa Italia semifinalen. Vinnaren ställs mot Juventus som är klara för final.

Atalanta har en mycket bra trupp men har inte lyckats prestera mot förväntan i Serie A. Man har en sjundeplats och har lyckats plocka 37 poäng. Man kollapsade i helgen efter 3-0 ledning mot Torino som slutade 3-3 och Atalanta har inte råd att slarva defensivt om man ska lyckas plocka poäng mot Napoli under detta möte. Man ställdes mot Napoli på bortaplan i Coppa Italia senast där matchen slutade 0-0. Detta innebär att Napoli tar sig vidare om matchen slutar oavgjort i annat resultat än 0-0 då man räknar hemma/bortamål. Atalanta har ett mycket sammansvetsat lag som tenderar att överprestera i mestadels av sina matcher. Nu gäller det dock att man ser till att fortsätta hota motståndarnas backlinje med de tekniska kombinationerna som tränaren Gasperini har visat sig vara taktiskt hotfull i. Vi sätter ett frågetecken på Atalantas försvarsspel i detta möte då den offensiva delen av spelet varit felfri sen långt tillbaka.

Napoli har gjort det helt okej mot slutet. Dock så åkte man på en tung förlust i helgen mot Genoa på bortaplan, en förlust som inte alls många hade räknat med. Nu ställs man i ett mycket tuffare möte mot Atalanta och även den här gången på bortaplan. Nu gäller det för Napolis del att fortsätta leverera offensivt. Victor Osimhen förväntas starta och det är inte en spelare i toppform just nu, med tanke på att han varit borta ett tag. Dock så förväntar vi oss att Lorenzo Insigne startar, vilket han inte gjorde mot Genoa och detta kommer att förändra matchbilden helt klart. Om Napoli sköter den defensiva rollen så kommer det bli ett mycket tight möte. Dock så ser vi Atalantas backlinje som starkare än Napolis, vilken blir en utmaning för de offensiva spelarna i Napoli. Gattuso har präglat laget med sin ”grinta-mentalitet” och det ska bli kul att se ett revanschsuget Napoli på onsdagsaftonen.

Speltips 10/2 Atalanta – Napoli | Coppa Italia

Motivering
Vi har ett mycket intressant möte framför oss och 0-0 resultatet i första matchen gör denna match ännu mer spännande. Det är två jämnlika lag som ställs mot varandra men favoritskapet lutar mot Atalanta då Napoli i dagsläget är ett allt för sviktande lag rent defensivt. Vi väljer därför att spela på en rak hemmavinst, vilket är högst troligt då hemmalaget har starkare form offensivt och även defensivt.

Speltips | Atalanta vinst | 1,77 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar