Speltips 10/12 Napoli – Real Sociedad | Europa League

Speltips 10/12 Napoli - Real Sociedad | Europa League

Speltips 10/12 Napoli – Real Sociedad | Europa League
En gruppfinal mellan två lag som slåss om gruppsegern väntar under torsdagen, Vid ett oavgjort resultat så är det Napoli som plockar segern, men Real Sociedad måste gå för att plocka poäng eftersom att man är på lika många poäng som AZ Alkmaar som möter bottenlaget Rijeka.

Napoli har verkligen hittat rätt under sina två senaste matcher och har gjort åtta mål och inte släppt in ett enda. Sedan Maradonas bortgång så har man hela staden bakom sig och man har verkligen svetsat samman gruppen sedan den tunga 1-3 förlusten mot Milan. Nu ställs man mot Real Sociedad i en mycket viktig match där man riskerar att inte ta sig vidare vid en förlust. Man står på 10 poäng och har Real Sociedad bakom sig på åtta poäng följt av AZ Alkmaar på åtta poäng. Nu ställs man mot ett Sociedad som är ett defensivt starkt lag och det blir en tuff matchning för Napoli. Dock så räcker det att man spelar oavgjort för att man ska ta sig vidare och vinna gruppen, men med det sagt så har man absolut inte råd att förlora.

Real Sociedad har verkligen gjort det bra defensivt men offensivt sett så har man endast gjort fyra mål under sina fem senaste matcher vilket är ett svagt facit om man ska lyckas mot ett lag som Napoli. Man har dock inte förlorat någon av sina åtta senaste matcher vilket är tryggt att ta med sig i en sån här match. Dock så behöver man gå för att plocka tre poäng för att inte riskera att hamna på en tredjeplats om AZ Alkmaar skulle slå Rijeka. Man kan helt enkelt inte spela på ett oavgjort resultat och de offensiva kvaliteterna kommer verkligen sättas på prov i den här matchen. Lyckas man straffa Napoli när de ligger högt upp i banan, så kan detta bana väg för bortalaget.

Speltips 10/12 Napoli – Real Sociedad | Europa League

Speltips | Napoli vinst | 2,03 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi går en mycket spännande match tillmötes där bortalaget måste gå för vinst för att kunna ha en säker plats i slutspelet. Napoli är favoriterna i detta möte och eftersom att Real Sociedad kan hamna i ett läge där man måste gå offensivt för fulla muggar så kan vi räkna med att Napoli utnyttjar detta genom att dra ner på tempot. Står det oavgjort i slutet på matchen så vet vi att så länge AZ Alkmaar vinner sin match, vilket de troligtvis gör, så kommer det skapas mycket ytor för anfallsglada Napoli. 2,03 gånger pengarna är vad vi spelar på.

Matchen startar 18:55 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar