Speltips 10/10 Spanien – Schweiz | Play-off Nations League

DeSpeltips 10/10 Spanien – Schweiz | Play-off Nations League
Det är återigen dags att ta oss en titt på landskamper och under lördagskvällen så är det inga mindre än Spanien som tar emot Schweiz. En härlig match på förhand med fördel till spanjorerna som så ofta är favoriter och inga undantag under detta möte heller.

Spanien har en riktigt stark trupp minst sagt, man har plockat fyra poäng under sina två matcher, en storvinst mot Ukraina med 4-0 samt ett oavgjort resultat i 1-1 matchen mot Tyskland. Man har rutinerade spelare i världsklass som Sergio Ramos, Diego Costa och även ungtuppar som Ansu Fati som besitter stor talang. Det ska bli intressant att se vilka Luis Enrique väljer att starta med. Spanien spelar som alltid en kontrollerad fotboll där man inte har allt för bråttom för att ta sig längre fram på planen. Detta är något som kommer att trötta ut Schweiz om de inte lyckas göra en stark första-press. Vi tror att Spanien håller i taktpinnen även i den här matchen där ett vinst vore väldigt viktigt om man ska sluta som gruppetta.

Schweiz har inte en lika stark trupp som Spanien, men trots detta så har man lyckats prestera mot Tyskland där man tog med sig en poäng efter 1-1 på hemmaplan. Dock så är det den enda poängen man har och en vinst vore extremt viktig, annars kommer man att få det mycket tufft. Man kan inte mäta sig med Spanien när det kommer till individuella spelare, men har Schweiz en riktigt bra dag så kan de plocka poäng i den här matchen. Dock så har Spanien en lägstanivå som är väldigt låg och lyckas Schweiz dra ner på tempot och straffa Spanien genom kontringar så kan det gå vägen. Dock ska det mycket till, vill vi tillägga.

Speltips 10/10 Spanien – Schweiz | Play-off Nations League

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Halvtidsresultat – Spanien (1,85 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Utifrån de senaste två matcherna så har det sett tufft ut för Spanien mot Schweiz. Man spelade senast 1-1 och matchen innan det så fick spanjorerna se sig besegrade av Schweiz med 0-1 på hemmaplan. Vi tror dock på att skillnaden är allt för stor i dagsläget sett till form och spelartrupp. Att Spanien dessutom har hemmaplan innebär att Luis Enrique kommer släppa lös hästarna och vi kan förvänta oss en tidig ledning från Spanien. När det dessutom ger 1,85 gånger pengarna så är det inget man vill missa. Lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar