Speltips 10/1 AS Roma – Inter | Serie A

Speltips 10/1 AS Roma - Inter | Serie A

Speltips 10/1 AS Roma – Inter | Serie A
Ytterligare ett toppmöte väntar i Serie A. Den här gången är det Roma som tar emot Inter i ett sexpoängsmöte. Tre poäng skiljer lagen och Inter jagar storstadsrivalen Milan som har en poängs försprång.

Roma står just nu på plats tre i ligan och har plockat på sig 33 poäng efter 16 spelade omgångar, vilket är ett bra resultat med tanke på förväntningarna som inte varit alls så pass höga på laget. Man har vid detta möte chans att peta ner Inter till en tredjeplats och själva parkera på en andraplats vid en vinst. Dock så har man en mycket tuff match framför sig mot ett revanschsuget Inter som åkte på förlust förra veckan. Roma har spelat mycket bra under den senaste tiden och man har under sina sex senaste matcher vunnit fem av dessa och förlorat mot Atalanta på bortaplan med 4-1. Man har slagit samtliga botten/mittenlag som man ställs mot men åkt på förlust mot Atalanta som är enda topplaget man ställs mot på sistone. Det ska bl intressant att se hur Roma tar sig an Inter under söndag.

Inter hade förra veckan ett bra utgångsläge att ställa sig på förstaplatsen med tanke på att Milan ställdes mot Juventus. Dock så åkte Inter själva på förlusten med 2-1 på bortaplan mot Sampdoria. Inter hade många chanser och hade i princip hela matchen i egna händer, men tyvärr så lyckades Sampdoria dra det längsta strået och plocka med sig hela potten hem. Inter och Conte är inte allra minst revanschsugna inför den här matchen och för att slå Roma så gäller det att man sätter sina chanser, något som man hade stora problem med att göra mot Sampdoria. Man har ligans bästa lag efter Juventus och många pratar om att detta ska bli säsongen där Inter vinner Scudetton. Dock så har man visat många negativa tendenser i försvarsspelet och ska man plocka poäng mot Roma på Stadio Olimpico så behöver man se till att sköta det defensiva arbetet och framför allt sätta sina chanser framåt.

Speltips 10/1 AS Roma – Inter | Serie A

Speltips | Inter vinst | 2,32 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Roma har en mycket bra form just nu. Dock så har man som sagt endast ställts mot sämre lag i ligan och inte riktigt lyckats bra mot enda topplaget man spelat mot på sistone (Atalanta). Nu ställs man återigen mot ett topplag och vi tror att man kommer att få stora problem i försvarsspelet mot Inter som sätter en hög press mot motståndarnas försvarslinje. Samtidigt så vet vi att Inter är revanschsugna efter förra omgångens match och en Intervinst känns fullt sannolik i detta möte. Lycka till!

Matchen startar 12:30 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar