Speltips 10/9/20 IFK Göteborg – Hammarby | Allsvenskan

Speltips 10/9 IFK Göteborg - Hammarby | Allsvenskan

Speltips 10/09/20 IFK Göteborg – Hammarby | Allsvenskan Efter många månaders väntan så är det äntligen dags för en landskamp för blågult. Vi laddar inför en härlig match under lördagskvällen 5/9 och hejar fram Sverige.

IFK Göteborg har haft en riktig tuff säsong hittills.  Man har endast plockat ihop 17 poäng efter 18 spelade matcher och är endast tre poäng från nedflyttningsstrecket och en poäng framför Helsingborg som står på kvalplats. Man har haft en turbulent tid och klubben har gått ut i presskonferens och meddelat att tränaren Poya Asbaghi har gjort sin sista match från tränarbänken. Nu är det dags för de mer rutinerade spelarna i IFK att axla ledarrollen och ta fram det som krävs för att man ska kunna klättra i tabellen och hamna på säker mark. IFK Göteborg är en klubb med ett bra material och bör absolut ligga högre upp. Ska man ta en eller tre poäng mot Hammarby så behöver IFK kunna hantera pressen. Man har rätt typ av spelare för att göra det, men om man lyckas återstår att se.

Hammarby står just nu på en sjundeplats och har plockat 25 poäng efter 18 spelade matcher vilket inte är starkt med tanke på det materialet som Hammarby besitter. Man är absolut bättre än en sjundeplats och har all möjlighet att klättra i tabellen. Ska man lyckas nå en tredjeplats så gäller det att man höjer sig och tar tre poäng i de här typer av matcherna. Man ligger sju poäng bakom ligatrean Elfsborg och har all chans att klättra uppåt, men då krävs som sagt en ansträngning från stockholmarna. Nu ställs man mot ett svagt och blekt IFK Göteborg på bortaplan och ska man lyckas plocka poäng så gäller det att man stoppar kontringarna som är ett av IFKs starkaste anfallsvapen. Utöver det så behöver man se till att fortsätta med att leverera framåt. Man är i en god form offensivt och har gjort sex mål under sina två senaste matcher vilket är definitivt ett styrketecken.

Speltips 10/09/20 IFK Göteborg – Hammarby | Allsvenskan

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Hammarby vinst (2,60 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Bägge lagen är pressade till att vinna den här matchen. IFK behöver en nystart efter att man sparkat tränaren Poya Asbaghi och för Hammarbys del så är det dags att man höjer sig. Hammarby har favoritskapet på sin sida men endast marginellt. Med tanke på Hammarbys form offensivt så väljer vi att spela bortavinst när det ger hela 2,60 gånger pengarna. IFK Göteborg har inte vunnit någon av sina sju senaste matcher vilket bäddar för detta speltips. Låt oss se hur matchen slutar!

Matchen startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar