Speltips 1/9 Manchester City – Newcastle United

Speltips 1/9 Manchester City – Newcastle United | Som i vanlig ordning så ställs ett formstarkt Manchester City mot ett svagare Newcastle. Bägge lagen kommer från en match där man tappade poäng och vi har en intensiv match framför oss.

Manchester City har plockat sju poäng under sina tre spelade matcher i Premier League och satsar för fullt för att vinna både Premier League och Champions League. Pep Guardiola har en bred trupp och mycket kvaliteter som krävs för att plocka hem dessa titlar och hur de lyckas ta sig an utmaningen återstår att se. Man tappade senast poäng mot Wolverhampton på bortaplan efter en 1-1 match och vi har svårt att se Manchester City tappa poäng två matcher i rad. Man City är helt klar en storfavorit i detta möte.

Newcastle har haft det tufft under sin start i Premier League. Man har dock ställts mot topplag som Chelsea och Tottenham där man förlorade bägge matcherna med 2-1. Man plockade sin poäng mot Cardiff på bortaplan efter ett 0-0 resultat. Nu är det dags för Newcastle att höja sig om de inte vill få en riktigt tuff säsong och varje poäng de kan plocka mot dessa topplag är för tillfället en överprestation. För att lyckas plocka poäng mot Manchester City på bortaplan så behöver man se till att få ordning på försvarsspelet. Lyckas man ligga lågt och ligga tätt med backarna kring straffområdet så kan man absolut med lite tur få med sig ett 1-1 eller 0-0 resultat. Om Newcastle är tillräckligt tålmodiga för den här typen av fotboll återstår att se.

Speltips 1/9 Manchester City – Newcastle United

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Båda lagen gör mål – Nej (1,58 gånger insatsen)
Motivering | I lördagsmatchen mellan Man City och Newcastle så är det en enorm klasskillnad. Vi tror inte på att Newcastle kommer att kunna ha mycket att sätta emot ett starkt City och bollinnehavet kommer helt klart vara av en hög procenthalt till Man Citys fördel och vi tror därav på att Newcastle inte lyckas göra mål mot hemmalaget.

Matchen startar 18:30 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Båda lagen gör mål – Nej | Odds 1,58 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar