Speltips 1/9 AIK – Häcken Allsvenskan

Speltips 1/9 AIK – Häcken Allsvenskan | Två offensivt balanserade lag ställs mot varandra. AIK går för en ligatitel och Häcken går för att få en kvalplats till Europa League och man är enbart 7 poäng ifrån med 11 omgångar kvar att spela.

AIK har haft en strålande säsong där man lyckats prestera högt och på 19 matcher så har man plockat ihop 45 starka poäng och har två poäng ner till utmanaren Hammarby. AIK har ett spelskickligt lag som är duktiga på att pressa, ligga lågt och gå på kontringar. Man har minst sagt ett brett register och det är precis vad som krävs för att ta hem ligaguldet. Inför den här matchen kommer AIK in som favoriter men kommer att få det tufft mot ett hungrigt Häcken.

Häcken har haft en fin säsong och på slutet så har man höjt sig rejält och kommer till Stockholm med fem raka vinster. Man har gjort hela 20 mål under sina fem senaste matcher vilket är ett helt otroligt facit. Något som är värt att notera är även att man enbart släppt in ett enda mål under dessa fem matcher vilket sammantaget är ett helt sanslöst facit. Ska Häcken kunna slå AIK så ligger man rätt i tiden för att göra det på bortaplan.

Speltips 1/9 AIK – Häcken Allsvenskan

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Antal mål – Över 2,5 (2.03 gånger insatsen)
Motivering | Bägge lagen är offensivt starka, Häcken är något mer offensivt balanserade och har inte ett lika bra defensivt försvarsspel som AIK har. Vi tror på att den här matchen blir en målrik historia med tanke på bägge lagens facit inför den här matchen och att spela över 2,5 mål är något vi tror på och rekommenderar starkt.

Matchen startar 16:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Antal mål – Över 2,5 | Odds 2,03 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!
</p
 

Relevanta artiklar