Speltips 1/8 Malmö FF – CFR Cluj CL-kval

Speltips 1/8 Malmö FF – CFR Cluj CL-kval | Dags för returmötet mellan Malmö FF och CFR Cluj där ett av lagen tar sig vidare till nästa kvalomgång. Malmö FF vann första matchen på bortaplan med 0-1 och det är dags för CFR Cluj att visa att de har kvalité.

Malmö FF har vunnit sex av sina sju senaste matcher och spelat oavgjort i en match och vi kan därmed konstatera att de befinner sig i en riktigt bra form. Malmö FF har lyckats styra sina matcher oavsett motstånd vilket är ett styrkebesked och detta är något som man inte lyckats göra i sina tidigare matcher när man var ur form och det har haft en stor skillnad på spelet i MFF. Fortsätter MFF på samma spår som de gjort i sina senaste matcher och lyckats trycka ner CFR Cluj och tvinga de att kontra så tror vi på en MFF vinst.

CFR Cluj åkte på sin första hemmaförlust mot Malmö FF i första mötet och med tanke på att den kommer i ett så viktigt skede som i ett Champions League-kval så är det otroligt tufft. Nu behöver man ta sig till Malmö och vinna matchen oavsett resultat. Vinner man med 0-1 så blir det förlängning och skulle CFR Cluj vinna matchen med ett annat resultat så tar de sig direkt vidare till nästa omgång. För att CFR Cluj ska ta sig vidare så gäller de att de höjer sig och spelat med ett varierande anfallsspel och spelar tålmodigt mot ett Malmö som gärna backar hem och täpper till bakåt och går på kontringar när motståndaren tappar bollen.

Speltips 1/8 Malmö FF – CFR Cluj CL-kval

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Under 2.5 mål (1,59 gånger insatsen)
Motivering | Första matchen slutade med 0-1 och det var en match där bägge lagen var försiktiga och vi tror att matchintensiteten kommer att vara hög redan från start men med en hel del vårdande passningar så tror vi starkt på att matchen resulterar i en målsnål historia.

Matchen startar 19:15 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Under 2.5 mål | Odds 1,59 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar