Speltips 1/8 Lazio – Napoli Omgång 38 Serie A | Säsongsavslutning | Möjlig målrekord

Speltips 1/8 Lazio – Napoli Omgång 38 Serie A | Säsongsavslutning

Lazio har haft en riktigt bra säsong och har säkrat spel i Champions League för första gången på 12 år. Ciro Immobile har haft huvudrollen i detta tillsammans med ett par andra spelare som varit avgörande, men i det stora hela så är det just anfallaren Immobile som det har pratats om. Inför den sista matchen så står han på 35 mål och har chans att bli den främsta målskytten under en och samma säsong genom tiderna i Italien, vilket är en extremt omtalad bemärkelse som senast är befäst av Gonzalo Higuain under sin tid i Napoli. Lazio kommer helt klart gå för vinst och Immobile kommer med all sannolikhet få 90 minuter på sig att slå rekordet. En nervkittlande match väntar om man fokuserar på just dessa detaljer.

Napoli har inte haft en lika lyckosam säsong som Lazio men kan glatt nöja sig med en Coppa Italia-titel samt platsen till Europa League som titeln medför. Man har alltså inget att spela för mer än att förfina siffrorna i tabellen. Däremot så har man ett möte kvar i Champions League mot Barcelona där man har goda chanser att ta sig vidare. Första mötet mot Barcelona slutade 1-1 på Napolis hemmaplan och nu beger sig napoletanarna till Spanien för att tackla Messis Barcelona. Av den anledningen så förväntar vi oss inte ett fullgott Napoli inför den sista omgången i Serie A.

Speltips 1/8 Lazio – Napoli

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Lazio vinst (2,15 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering | Det är som sagt sista omgången i Serie A där Napoli inte har något att spela föra alls. Man har dessutom en viktig match i Champions League veckan efter mot Barcelona som man behöver förbereda sig inför. Gattuso kommer sannolikt välja att vila en del spelare vilket bäddar för en Laziovinst i en match som förblir deras sista för säsongen. Immobile behöver två mål till för att bli den främste målskytten i Serie A på en och samma säsong genom tiderna och var beredd på att Milinkovic-Savic och Luis Alberto kommer att mata Immobile med passningar.

Matchen startar 18:00 och vi riktar ett stort tack till NordicBet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar