Speltips 1/6 Kroatien – Danmark Åttondelsfinal VM

Speltips 1/6 Kroatien – Danmark Åttondelsfinal VM | Ju fler matcher som spelas desto allvarligare blir det. Både Kroatien och Danmark är hittills obesegrade i VM.

Kroatien har gjort en otroligt fin insats och är ett av de tre lag som plockade 9 poäng under gruppspelen och man har en otroligt fin form toppat med ett bra lag på papper. Med VMs kanske starkaste mittfält så tippas man att komma långt. Man har ett mittfält bestående av Luka Modric, Ivan Rakitic, Brozovic och Ivan Perisic och Ante Rebic som kan droppa både spela offensivt och droppa ner och försvara. Man har Mario Mandzukic i spetsen och tillsammans skapar dessa ett dynamiskt lag som kan slå alla landslag. De har hittills varit mycket övertygande och ska de slå Danmark som kommer att vara på tårna så behöver de spela lika kontrollerat som de har gjort i sina matcher mot Nigeria, Argentina och mot Island.

Danmark har haft ett tufft gruppspel och har lyckats komma ur det obesegrade med fem poäng i bagaget. Man har spelat 0-0 mot Frankrike, vunnit mot Peru med 0-1 och spelat oavgjort mot Australien där matchen slutade 1-1. Man har enbart gjort två mål på tre matcher och har därför blivit ifrågasatta. Det offensiva spelet i Danmark ser tveksamt ut men det positiva är att man endast släppt in ett mål på tre matcher och då var det på en straff mot Australien. Man har lyckats skapa många chanser men inte riktigt varit tillräckligt vassa i sina avslut.

Inför söndagkvällens match så ställs två starka lag mot varandra där Kroatien ser ut att vara favorit till att ta sig vidare men om Danskarna spelar den defensivt strukturella och taktiska fotbollen som de alltid gör så kan de gå väldigt långt. För bägge lagen kommer att få sina chanser och det hänger mycket på bägge lagens offensiva prestation.

Matchen mellan Kroatien – Danmark startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Hemmalaget vinner (1,86 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Att göra en assist – Luka Modric (3,20 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Hemmalaget vinner | Odds 1,86 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Att göra en assist – Luka Modric | Odds 3,20 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar