Speltips 1/6 Frankrike – Italien Landskamp

Speltips 1/6 Frankrike – Italien Landskamp | Dags för två stornationer att drabbas samman ikväll. Ett Frankrike som tippas att ta sig långt i VM mot ett Italien som snubblade på målsnöret mot Sverige som tog sig vidare istället.

Frankrike har inte varit så vassa som de är just nu, på väldigt många år. Man har en otroligt bra trupp och en bänk med spelare i världsklass. Man har spelare som Hugo Lloris, Pogba, Kanté, Umtiti, Griezmann, Mbappé, Dembele och fler världsstjärnor. Frankrike spelar en otroligt vacker offensiv fotboll där de varierar sitt spel genom att ligga lågt och ställa om i rätt läge. Man har skickliga kantspelare offensivt och i princip hela truppen är duktiga i luftrummet. Det är ett lag som har en balans i sitt spel med fysik och teknik. Fransmännen tippas att ta sig långt i VM och att möta Italien i en landskampsmatch är en bra utmaning att ladda upp sig med inför VM om två veckor.

Italien är kanske den största besvikelsen av alla nationer som inte tog sig vidare till VM. Man snubblade på målsnöret mot Sverige och lyckades inte göra något mål på två matcher. Italien har trots detta en stark trupp och med Balotelli, Belotti och Insigne längst fram att använda. Mittbacksparet Bonucci och Romagnoli är också ihopspelta och mittfältet har en bra rörelse och kan precis som frankrike, variera sitt spel med genomskärare och kantspel.

Inför kvällens match så tror vi att Frankrike blir det spelförande laget men Italien kommer inte att vara rädda för att bryta mönstret. Italien kommer successivt jobba in sig i matcher, som dom är så duktiga på och vi tror aningen mer på Frankrike, men med tanke på att det är en träningsmatch så kan en del rotation ställa till det för Frankrike. Att fransmännen gör en bra match är det viktiga, inte att de vinner matchen.

Speltips 1/6 Frankrike – Italien Landskamp

Kvällens landskampsmatch mellan Frankrike – Italien kickar igång 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Båda lagen gör mål – Ja (1,88 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Leonardo Bonucci, Gult kort – Ja (4,00 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Båda lagen gör mål – Ja | Odds 1,88 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Leonardo Bonucci att få ett gult kort – Ja | Odds 4.00 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar