Speltips 09/11 | Nordirland – Schweiz

Speltips 09/11 | Nordirland – Schweiz. Här är kvällens andra Playoff match som spelas mellan Nordirland och Schweiz. Det kan bli en spännand ematch även i detta möte. Nordirland har blivit bättre och bättre med tiden och växt som lag. Senast tog man sig till EM och nu bara två matcher ifrån spel i VM. Schweiz är ett riktigt bra lag och borde egentligen redan tagit sig vidare till världsmästerskapen. Man förlorade senaste matchen mot Portugal borta men vunnit 10 landskamper innan dess inklusive Portugal hemma.

Man har en hel del bra spelare i Schweiz och rankas som 11e bästa laget i Världen enligt FIFA. Laget har spelat VM hela tio gånger och spelat EM tre gånger. Nordirland har spelat hela tre gånger i VM. Det är stora klasskillnader mellan lagen men det kan ändå bli en väldigt spännande match med bra lägen från båda lagen.

I VM-kvalen vann man hemma mot både Norge och Tjeckien. Vi ska inte räkna ut laget helt men förmodligen så kommer Schweiz att gå vidare om man ska kolla på statistik och vinster samt spelare, ranking och laget. Matchen ikväll kommer förmodligen att spelas mest av Schweiz skulle vi tro. Förmodligen kommer Schweiz att pressa en hel del i matchen. Början av matchen kan säkert spelas relativt bra av hemmalaget men kvalitén är bättre i Schweiz som förmodligen kommer att spela bättre och bättre under hela matchen. Det är en svår match att tippa på.

Speltips 09/11 | Nordirland – Schweiz

Även om det är en svår match och att hemmalaget kan vara tuffa motståndare så tror vi ändå att Schweiz kommer att vinna matchen. Man var så nära att ta sig vidare utan playoff och vill säkra upp VM platsen så fort som möjligt. Oddset är för bra för att inte chansa på vinst. Vi spelar vinst Schweiz hos Mobilebet som är matchens värd. Spelbolaget erbjuder nya kunder en bonus på 100% upp till 2500kr vilket är magiskt. Vi rekommenderar Mobilebet.

Schweiz vinner matchen | Odds 2.15 | Mobilebet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar