Speltips 09/11 | Kroat – Grekl

Speltips 09/11 | Kroat – Grekl. En riktigt spännande Playoff match mellan Kroatien och Grekland. Första matchen spelas i Kroatien, Zagreb och är en av två möten. Generellt sett så är Kroatien det bättre klassade laget. Däremot så säger statistiken något helt annat. Kikar man på de senaste mötena lagen emellan så har det blivit 1 vinst för Kroatien, 3 oavgjorda och 2 vinster för Grekland. Bästa resultat för hemmalaget är ett brons i VM 1998. Grekland däremot tog sig hela vägen till ett EM guld 2004.

Kroatien har ett bra lag och borde egentligen ta sig vidare till spel i VM men man ska aldrig räkna bort Grekerna i fotboll. Även om dom inte har lika bra lag som hemmalaget så kan dom vara duktiga på att spela de svåra matcherna. Hur dessa matcher kommer att spelas blir svårt att veta. Det vi tror är en match fylld med spänning och chanser. Kroatien kommer att vilja kontrollera matchen och spela offensivt. Grekerna kommer möjligtvis att gå på kontringar och försöka få med sig ett kryss i matchen för att sen spela mer på hemmaplan.

Kroatien har spelat VM hela fyra gånger varav senaste världsmästerskapet spelades 2014 i Brasilien. Grekland har spelat i tre VM och faktiskt de två senaste. I Brasilien tog man sig hela vägen till åttondelsfinal där man åkte ut mot Costa Rica i straffläggning. Så båda lagen har erfarenhet av att spela i VM.

Speltips 09/11 | Kroat – Grekl

Nu kommer vi till kvällens första playoff speltips. Generellt så borde Kroatien vinna denna matchen men vi vågar inte spela på vinst för hemmalaget. Grekland kan va svåra att spela mot även på hemmaplan. Vi satsar på något helt annat spel som inte har med mål att göra. Vilket blir ett hörnspel ikväll. Båda lagen är duktiga på att spela på inlägg och chansa på mål vilket ofta kan innebära en hel del hörnor. Vi spelar detta spelet hos ComeOn som blir matchens värd. Spelbolaget erbjuder bonus för nya spelare. Sätt in 100kr och spela för 500kr eller sätt in 3000kr och spela för 6000kr. Riktigt bra spelbolag.

Över 9.5 hörnor i matchen | Odds 1.76 | ComeOn
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar