Speltips 08/11 | Mjällby – ÖIS

Speltips 08/11 | Mjällby – ÖIS. Detta blir en mycket spännande match när division 1 laget Mjällby möter Örgryte IS från Superettan. Båda lagen kvalar om en plats i Superettan. ÖIS hade möjligheten att säkra sin plats i Superettan redan innan men har förlorat de två senaste matcherna mot Helsingborg och Värnamo. Det är en väldigt spännande match faktiskt. Det vore väldigt surt för Göteborgslaget om man åkte ur även Superettan detta året. Man har ju trots allt spelat i Allsvenskan. Nu måste laget kvala för att ha en chans på att behålla sin plats i Superettan.

Mjällby ligger på andra plats i Division 1 och vill verkligen kvala till Superettan. Laget går riktigt bra just nu och har gjort flest mål i hela divisionen vilket är imponerande. Dom vinner väldigt många matcher och säger sig själva vara väldigt taggade på att kvala vidare. Detta blir en tuff match för ÖIS som inte alls spelar så bra just nu. Mjällby har fördelen att spela på hemmaplan på en plan man är van vid att spela på och lite hemmasupportrar även om det inte är som att spela på Camp Nou eller någon annan stor arena i världen.

Båda lagen kommer att göra vad dom kan för att knipa åt sig platsen i Superettan. Matchen kommer förmodligen att vara ganska jämn. Vi kommer säkert få se ett Mjällby som kommer satsa all in på offensiven. Hemmalaget har inget att förlora utan kan enbart vinna vilket kan förstärka självförtroendet.

Speltips 08/11 | Mjällby – ÖIS

Det kommer att bli en väldigt svår match men vi har bestämt oss för att spela på över 2.5 mål i matchen. Två lag som verkligen kommer att satsa på att vinna matchen kan skapa en hel del målchanser. Som vi tidigare skrev så lägger Mjällby många mål. Spelvärden blir Unibet som erbjuder  alla nya spelare en bonus på 200% upp till 1000kr på första insättningen.

Över 2.5 mål i matchen | Odds 1.85 | Unibet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar