Speltips 02/11 | O.L Lyon – FC Everton

Speltips 02/11 | O.L Lyon – FC Everton. Här har vi en mycket intressant match i Europa League. Matchen spelas hemma i Lyon vilket gör det ännu mer intressant. Alla vet att hemmalaget har gedigna supportrar som stöttar laget till max. I första mötet lyckades man åka hem med vinst på 2-1 mot Everton. Lyon briljerar både i Ligan och Europa League. Laget börjar bli lika vassa som dom tidigare varit då man var ett av de större lagen i Frankrike och Ligue 1. Just nu ligger man på en tredjeplats i ligan efter PSG och Monaco som är de två största lagen i Frankrike.

Everton har inget roligt facit denna säsongen. Klubben som fått värvat tillbaka Wayne Rooney har inte vunnit på de sju senaste matcherna generellt. Vilket visar att laget just nu är på väg att åka ur ligan men också Europa League. Något behöver göras i laget och poäng behöver tas såklart. Everton har samlat ihop ett poäng på tre matcher medans Lyon har fem.

Förmodligen kommer denna matchen att domineras av Lyon på hemmaplan. Vi kommer få se en fartfylld match där fransmännen kommer att försöka sätta så många mål som möjligt innan matchen är slut och då i princip säkra åtminstone andra platsen i gruppen. Det beror också på hur det går för Atalanta men mycket ska till att Lyon tappar placeringar vid vinst i denna matchen.

Speltips 02/11 | O.L Lyon – FC Everton

När vi kollar på odds och utbud hos Mobilebet så hittade vi ett generöst odds på att Lyon vinner i halvlek. Det ger över 2 gånger pengarna vilket kändes väldigt intressant och spelvärt. Just av den anledningen att laget känns vassare än Everton samt att dom är väldigt offensiva och förmodligen vill lägga så tidiga mål som möjligt för att säkra upp resten av matchen. Vi chansar på detta spelet. Lyon behöver alltså bara vinna första halvlek för att det ska bli vinst.

Lyon vinst halvtid | Odds 2.05 | Mobilebet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar