Speltips 02/11 | Lazio – Nice

Speltips 02/11 | Lazio – Nice. Fransmännen får besöka den Italienska huvudstaden och Lazio. Hemmalaget vände och vann föra mötet som spelades hemma för Nice med 3-1. Nu är det returen som gäller och en riktigt spännande match att kika på. Många Lazio supportrar kommer att fylla delar av den stora Olympiastation i Rom. Vi har själva varit på plats och fått njuta av atmosfären på den arenan även om det är en gammal arena så har den charm. De flesta vet att Lazio kan vara riktigt jobbiga att möta på hemmaplan. Just nu är man väldigt bra i både liga och Europa League och vinsterna avlöser varann.

När vi slänger ett getöga på bortalaget så är det inte ett lika fint facit denna säsongen. Fem raka förluster om vi kollar generell statistik vilket visar formkurvan för bortalaget. Nice är egentligen ett bra lag med en hel del bra spelare som exempel Balotelli eller Immobile som kan ta laget framåt. Ibland stämmer det bara inte.

Kvällens match kommer förmodligen att tillhöra Lazio för det mesta. Hemmalaget kommer säkert att sätta press på planen med ett offensivt spel. Om det blir vinst för Lazio idag så plockar dom förmodligen hem förstaplatsen i gruppen. Det skiljer just nu tre poäng mellan lagen.

Det kommer att bli en spännande match oavsett. Ett offensivt spel kommer ge matchen många spännande lägen och målchanser. Vi tror att Lazio kommer att vara det bättre laget i denna matchen.

Speltips 02/11 | Lazio – Nice

Vi tror på att det blir en rolig match med många målchanser. Förmodligen kommer matchen att styras av Lazio som är väldigt bra just nu och kommer att spela en offensiv fotboll. Senaste matchen blev 3-1 på bortaplan och vi tror att Lazio kommer att vinna denna matchen med minst två mål. Matchvärd i denna matchen bli Unibet som erbjuder nya kunder en riktigt skön bonus. En bonus på 200% upp till 1000kr. Unibet är ett riktigt bra spelbolag med fina funktioner och erbjudanden.

Lazio -1.5 mål | Odds 2.55 | Unibet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar