Speltips 01/11 | Spurs – Madrid

Speltips 01/11 | Spurs – Madrid. Vi startar November med en go Champions League match. Tottenham mot Real Madrid spelar returen på Wembley Stadium i London. Första matchen spelades i Madrid där det slutade 1-1 efter en hel del målchanser från båda lagen. Tottenham var så nära att vinna matchen i slutet men fick nöja sig med en poäng. Däremot så var det faktiskt hemmalaget som hade större delar av matchen. Nu spelas returen och det kommer att bli en väldigt intressant match. Real Madrid har vunnit Champions League två gånger i rad vilket är ett rekord. Dom skulle alltså kunna vinna för tredje gången i rad vilket skulle vara helt sanslöst. Däremot så känns det som att Madridlaget var bättre förra säsongen och just nu inte är lika vassa som då.

Kollar vi i ligan så ligger Madrid p tredje plats efter Barcelona och Valencia. Man förlorade senaste matchen mot nykomlingarna Girona med 2-1 vilket är riktigt dåligt av ett klasslag som Real Madrid. Men det kan självklart hända den bästa. I Gruppen ligger man uppe i toppen tillsammans med Tottenham. Det roliga är att båda lagen har sju poäng på tre matcher och en målskillnad på 7:2. Det visar att lagen är väldigt jämna vilket kan göra matchen väldigt spännande.

Tottenham har i ligan förlorat sina två senaste matcher mot Manchester United och Westham United. Som tur är så heter inte laget dom möter i Champions League Real Madrid United. Även här är dessa lagen väldigt lika då båda ligger på tredjeplats i ligan med tio matcher spelade och 20 poäng.

Speltips 01/11 | Spurs – Madrid

Detta speltipset blir lite av en chansning då Real Madrid egentligen klassas som det bättre laget så väljer vi att spela på Tottenham eller Kryss då vi känner att Tottenham kommer att satsa på tre poäng i denna matchen. Real Madrid förlorade mot nykomlingarna i La Liga. Detta kan få Tottenham att bli ännu mer taggade på att försöka spela ut storlaget. Matchvärden i denna matchen blir ComeOn som erbjuder alla nya kunder en 100% bonus upp till 3000kr. Dom erbjuder också nya kunder att sätta in 100kr och få 500kr att spela för och en gratis pizza på köpet. Ett riktigt bra spelbolag.

Vinst eller Kryss Tottenham | Odds 1.66 | ComeOn
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar