Speltips 01/11 | Napoli – Manchester City

Speltips 01/11 | Napoli – Manchester City. Två riktigt bra lag för tillfället. Hemmalaget ligger etta i Serie A just nu. Bortalaget ligger etta i Premier League just nu. När det gäller Champions League så är det inte lika jämt då Manchester City har hela 9 poäng och 3 raka vinster medans Napoli endast har 3 poäng och 1 vinst. Ska man dra den jämförelsen så är det faktiskt City som är det bästa laget just nu.

Första mötet spelades på Citys hemmaplan och slutade 2-1. Napoli hade många chanser till att lägga fler mål under matchen och bommade en straff. Hemmalaget hade mer bollinnehav och några chanser mer men i stora hela så var matchen ganska jämn faktiskt. Det ska bli väldigt roligt att kolla detta returmöte. Napoli hemma i Italien och bland alla sina fans ska inte underskattas. Vi tror att det kan bli svårt även för ett lag som Manchester City att slappna av under dessa 90 minuter som spelas.

På tre matcher så har bortalaget endast släppt in ett enda mål vilket kom från just Napoli. Det kommer förmodligen bli en match med hög press från Italienarna som behöver få med sig poäng för att ha chansen till att nå andraplatsen som just nu innehas av Shakhtar som har sex poäng just nu och möter Feyenoord.

Speltips 01/11 | Napoli – Manchester City

Vi tror på att det kommer att bli en väldigt fartfylld match med spel från båda håll. Just när det gäller Napoli så kan dom vara väldigt offensiva. Detta kan självklart skapa ytor för City som förmodligen kommer att förvalta det på bästa möjliga sätt. Även dom kan vara väldigt offensiva. Därför tror vi på att det blir en hel del mål och kanske redan i första halvlek. Vi chansar på att det blir över 1.5 mål i första halvlek. Båda lagen kommer att ha mest energi i första halvlek. Det känns som ett bra spel till ett fint odds. Matchvärd är Unibet som erbjuder nya spelare en go bonus på 200% upp till 1000kr. Detta spelbolaget är riktigt bra och erbjuder världsklass tjänster och erbjudanden. Ett bra val att spela hos Unibet.

Över 1.5 mål i första halvlek | Odds 2.33 | Unibet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar