Speltips 5/8 Chelsea – Manchester City

Speltips 5/8 Chelsea – Manchester City | Nu börjar allvaret på riktigt och dagar innan Premier League-säsongen sätts igång så är det dags för Community Shield.

Chelsea har haft en bra försäsong utan förlust bortsett från förlusten i straffläggningen mot Arsenal. Maurizio Sarri har tagit över londonklubben och efter att ha höjt Napoli som han gjorde de sista säsongerna så ska de bli intressant att följa vilken effekt hans tränargärning kommer att ha i Premier League. Sarri spelar en offensiv fotboll där kontringar hör till vardagen. Filosofin som han besitter innebär att man spelar sig ut trånga situationer genom att skapa trianglar om tre spelare, likt Barcelonas sätt att spela på offensiv planhalva. Dock så tar det några omgångar för Sarri att sätta laget och eftersom att det här är en match som spelas så pass tidigt innan säsongen så kan vad som helst att hända.

Manchester City och tränaren Pep Guardiola hade en fantastisk säsong där de slog målrekord och lyckades plocka 100 poäng i Premier League vilket är otroligt starkt gjort. Manchester City kan vara ett av världens mest kompletta lag och de går aldrig att räkna bort de ljusblåa från Manchester. Pep Guardiola har en fin spelfilosofi och en tendens att lyckas förbättra sina spelare något otroligt och det ska bli intressant att se hur han använder sig av Mahrez och hur det kommer att gå för nyförvärvet från Leicester City.

Speltips 5/8 Chelsea – Manchester City

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Antal mål – Över 2,5 (1,70 gånger insatsen)
Motivering | Vi tror på en match där Chelsea kommer att vara det betydligt mer passivare laget och Pep Guardiolas Manchester City kommer att gå för fullt framåt. Många chanser kommer att uppstå men det kommer att synas på de flesta spelare att det är en försäsongsmatch och det kan innebära många missar både offensivt och defensivt och det tror vi kommer att öppna upp för en målrik match.

Matchen startar 16:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Antal mål – Över 2,5 | Odds 1,70 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar