[wp-svg-icons icon=”gift” wrap=”h1″] NORDICBET SPORTBONUS

Detta spelbolaget är ett av Sveriges största spelsajter. Nordicbet satsar stort på alla viktiga detaljer för att skapa en fullständig och magisk upplevelse för sina spelare. Riktigt bra odds och spelvarianter tillsammans med premiumtjänster som livestreaming och cash out men också riktigt bra kampanjer. Hos Nordicbet så får alla nya spelare ta del av en betting bonus som är 100% upp till 2500kr på första insättningen + 250kr i ett gratis bet som placeras på valfritt odds. Omsättningskravet är 6 gånger och lägsta odds är 1.50. En riktigt bra oddsbonus. Utöver denna bonusen så erbjuder spelbolaget riktigt många bonusar och gratisspel för befintliga kunder vilket gör det riktigt roligt. Som kund kan du även delta i en hel del tävlingar om pengar och resor som bolaget arrangerar.

[wp-svg-icons icon=”bars” wrap=”h1″] ODDS OCH UTBUD

 

Även här briljerar spelbolaget gällande odds och utbud. En av de bästa utbuden på marknaden tillsammans med riktigt bra odds. Det går att spela på de flesta sporter i de flesta divisioner. Enda ner till fotbollens kval till division 4 går att spela på vilket är helt fantastiskt. Men även när det gäller andra ligor och länder så är man nere i de lägre divisionerna och erbjuder spel. Självklart satsas det extra mycket på de större ligorna och matcherna vilket är populärast. Så vad vi kan säga kring Nordicbet när det gäller odds och utbud är att det blir inte mycket bättre än så. Ett premium spelbolag i världsklass.

[wp-svg-icons icon=”spinner-3″ wrap=”h1″] LIVEBETTING

 

När det kommer till livebetting så är även detta helt perfekt. En skön och snabbt fungerande sida som har vad man kan önska sig när det gäller livebetting. Fina odds, för utbud och framförallt väldigt många varianter på spel. Många gånger erbjuds dessutom gratisspel och riskfria spel på många av de stora matcherna. Något annat som är väldigt häftigt är såklart livestreamingtjänsten som erbjuds vilket innebär att möjligheten finns att livebetta tillsammans med att kolla många matcher live via sidan. I de matcher där inte streaming erbjuds så finns möjlighet att kolla på live statistik samt visualisering av spelet. Något annat som också är perfekt när man bettar live är såklart cash out funktionen som erbjuds på sidan.

[wp-svg-icons icon=”play” wrap=”h1″] CASH OUT OCH LIVESTREAMING

 

Här kommer vi till två viktiga faktorer för många spelare. På denna sida erbjuds både livestreaming och cash out vilket inte jätte många spelbolag erbjuder idag. Båda tjänsterna går att använda både via hemsidan och via mobilen. Jätte smidigt att använda när man livebettar och vill kunna se vissa matcher. Även möjligheten till cash out funktionen skapar fler möjligheter till att kunna anpassa sitt spelande. Vi måste ge Nordicbet en eloge till denna kombo av premiumtjänster.

[wp-svg-icons icon=”credit” wrap=”h1″] SÄTTA IN OCH TA UT PENGAR

 

Det är mycket smidigt att sätta in pengar hos bolaget via en hel del olika insättningsmöjligheter. Dessutom går det snabbt och enkelt. Samma sak gäller när man vill göra ett uttag. Nordicbet är en av de snabbaste bolagen att betala ut pengar till sina kunder. Ofta när man gör ett uttag så får du pengarna inom 1 timma vilket är riktigt bra.

INSÄTTNINGSMÖJLIGHETER
Betal/kreditkort som exempel Mastercard, Visa, Maestro
Direkt banköverföring via Trustly.
E-plånböcker som Skrill och Neteller

UTTAGSMÖJLIGHETER
Möjligheten till uttag finns direkt till Betalkortet, Trustly, Bankkonto eller E-plånboken.

[wp-svg-icons icon=”mobile” wrap=”h1″] SPELA VIA MOBILEN

 

Spel via mobilen är väldigt enkelt och smidigt. Man kan segla in direkt på deras sida som är mobilanpassad men möjligheten finns också att ladda ner deras app som gör upplevelsen ännu bättre. Vi skulle nog säga att spel via mobilen känns som det självklara valet. Använda livestreaming, cash out och kolla statistik direkt via mobilen. Man har precis utvecklat och uppgraderat mobilsidan ännu mer än tidigare så just nu är det riktigt bra. Det går även att spela poker, casino och andra spel via mobilen.

[wp-svg-icons icon=”bubbles-4″ wrap=”h1″] SUPPORT OCH KONTAKT

 

Riktigt bra support som är nåbara via Chatt, Telefon och Mail alla dagar om året vilket är riktigt bra och smidigt. Något som gör det extra bra är att få support på Svenska. Vi kan verkligen rekommendera att använda deras livechatt som vi anser är smidigast för snabbast möjliga svar. Dessutom kan man spara chattkonversationen.

18+ | Regler & Villkor gäller www.stodlinjen.se