[wp-svg-icons icon=”gift” wrap=”h1″] MOBILEBET SPORTBONUS

INNEHAR INTE SVENSKA SPELLICENS
När vi kikar på Mobilebet så är det som många känner till ett väletablerat varumärke på svenska bettingmarknaden. Man kan tydligt se att spelbolaget ofta marknadsför sina tjänster och bonusar via reklam på stora medier som tidningar och TV kanaler. Man satsar alltså väldigt mycket på att få en stor kundkrets och bli en av de större spelbolagen i Sverige.

Nu till sportbonusen som erbjuds till nya kunder. En ny spelare har två olika bonusar att välja mellan på första insättningen. Alternativ 1 är en 200% bonus som innebär att en insättning på 300kr ger 900kr att spela för. Alternativ 2 är 100% bonus som innebär att en insättning på 2500kr ger hela 5000kr att spela för. Båda bonusarna har ett omsättningskrav på endast 7 gånger. Vid registrering för nya kunder får man också 100kr att spela gratis för. Förutom startbonusen så ger Mobilebet sina kunder en bonus på andra insättningen som är en 50% bonus där man får 4500kr att spela för vid en insättning på 3000kr. Dessutom får en befintlig spelare en hel del bonusar årligen att nyttja vilket vi tycker är riktigt härligt om intresset finns för bonusar.

[wp-svg-icons icon=”bars” wrap=”h1″] ODDS OCH UTBUD

Självaste Mobilebet anser sig själva ha ett stort och stabilt utbud av spel. Oavsett om det gäller Fotboll, Hockey, Tennis eller den stora mängden andra sporter de erbjuder. Kikar man på en bra fotbollsmatch så finns det mängder av spelvarianter och olika utbud av spel. Även de mindre kända matcherna sprudlar av olika spelvarianter som man kan betta på. Kikar man till själva oddsen så håller man jämn takt med de andra stora spelbolagen på marknaden vilket gör det till en spelvärd sida.

[wp-svg-icons icon=”spinner-3″ wrap=”h1″] LIVEBETTING

Livebetting är något som skulle kunna kallas det mest populära inom bettingen vilket gör att det är väldigt viktigt att erbjuda livestatistik och ett brett utbud på matcher som är live. Alltså många spel och uppdaterad information. Det Mobilebet erbjuder är ett fullt utbud på livebetting där man till och med erbjuder livescore och visualisering av matcherna så att man kan kika på all statistik live och se vilka lag som pressar mest eller se vilken placering bollen har på spelplanen. Det går att använda via datorn, surfplattan eller mobilen. Helt galant att kunna placera ett spel vart som helst från mobilen.

[wp-svg-icons icon=”play” wrap=”h1″] CASH OUT OCH LIVESTREAMING

När vi kikar närmare på vilka extra funktioner som erbjuds på sidan så är man en av de första på marknaden att erbjuda den populära funktionen Cash Out vilket är riktigt smidigt med de spelbolag som erbjuder det för sina kunder. Kort och gott så kan man alltså sälja sitt bett innan spelet är över om man känner att man är nöjd med utdelningen och kan tänka sig en lite lägre vinst än att chansa på att resultatet står sig matchen ut eller om man går bet. Dessvärre erbjuder inte Mobilebet idag tjänsten livestreaming där man kan kolla på live sport men kanske något som kommer att läggas till i framtiden.

[wp-svg-icons icon=”credit” wrap=”h1″] SÄTTA IN OCH TA UT PENGAR

Insättning och uttag hos Mobilebet är väldigt enkelt och många alternativ ges. För vissa insättningar så får man betala några småkronor i avgift. Men däremot får man 4 gratis uttag per 30 dagar vilket är väldigt bra. Gällande insättningarna så varierar avgiften beroende på insättningssumma: 0kr – 2319kr: 2.5%; 2320kr – 27820kr: 0% så man kan säga att det är endast de små summorna som man får några kronors avgift på vilket är helt ok.

INSÄTTNINGSMÖJLIGHETER
Betal/kreditkort som exempel Mastercard, Visa, Maestro.
Direkt insättning via Trustly eller Entropay.
E-plånböcker som Neteller, Skrill, Moneybooker.
Kontant med Paysafecard eller via mobilen SIRU Mobile.
Man erbjuder också insättning via faktura hos Zimpler.

UTTAGSMÖJLIGHETER
Möjligheten till uttag finns direkt till Betalkortet, Bankkonto, E-plånboken eller direkt via Trustly.
Vi kan starkt rekommendera uttaget via Trustly som oftast går inom några timmar men kan ta upp till 48 timmar.

[wp-svg-icons icon=”mobile” wrap=”h1″] SPELA VIA MOBILEN

Något som är helt uppenbart idag är att man använder mobilen till det mesta. Spelare idag föredrar helt enkelt att spela via mobilen då man kan spela vart man än befinner sig. Det viktiga är då självklart att man spelar hos ett spelbolag som valt att mobilanpassa sin sida så att det flyter på ordentligt. Vi har testat att spela via mobilbet och skulle starkt rekommendera deras kliniska och sköna spelsida via mobilen. Skulle vi välja mellan dator och mobil så blir det via mobilen helt klart. Att rekommenderas!

[wp-svg-icons icon=”bubbles-4″ wrap=”h1″] SUPPORT OCH KONTAKT

Finns behovet att kontakta Mobilebets support så är det inga problem. Möjligheten finns att kontakta bolaget via Live Chat eller Mail. Öppettiderna är 10-21 varje dag för Chatten och 10-23 varje dag om man väljer att maila istället. Att tillägga så är det alltså en svensk personal att prata med vilket är riktigt snyggt.

18+ | Regler & Villkor gäller www.stodlinjen.se