flashscore

FlashScore för bättre betting

För att bli en framgångsrik spelare inom sportsbetting finns det flera olika vägar att gå. Man kan antingen rygga framgångsrika speltips, exempelvis de som presenteras här på sajten. Placera spelen utifrån generell popularitet eller genom att reka fram ett eget spel genom statistik och information från en pålitlig källa. Om det sistnämnda föredras så rekommenderar vi FlashScore som är bästa appen för liveresultat. Flashscore erbjuder också en gratis app för iOS och Android att ladda ner till telefonen.

Hitta värdefull statistik för olika sporter

Om FlashScore inte är upptäckt sedan tidigare så är det världens mest omfattande tjänst för målservice och bevakning av sportresultat. Här hittas även mängder av information, fakta och statistik. Allt från olika ligor och lag till individuella atleter och spelare. Tjänsten är helt gratis och det finns även möjlighet att registrera ett gratis konto. Detta för att anpassa helt egna personliga livescore.

Gillar man att spela på sport, exempelvis fotboll så kommer livescoretjänsten att passa helt perfekt. Oavsett vilken liga eller lag som följs så kan man hitta information om exempelvis matchresultat med gedigen historik, tabeller, skytteligor och spelscheman. Få också värdefulla förhandsanalyser till en mängd matcher.

Förutom fotbollsresultat så hittar man också hockeyresultat från SHL och NHL samt alla de stora mästerskapen. Följ även sporter som bland annat motorsport, tennis, basket, golf, innebandy och vintersport med utförsåkning och längdåkning. Ett magiskt utbud!

Få målservice direkt i mobilen

När du väl har bläddrat igenom statistik och fakta om ditt eller dina lag som du vill spela på så återstår att placera ditt spel hos ett spelbolag som erbjuder sjyssta odds. Vi har listat några av nätets bästa leverantörer av sportodds här på sajten.

När spelet är placerat öppnar man enkelt FlashScore-appen i mobilen eller surfplattan. Klicka fram den aktuella matchen eller matcherna. Favoritmarkera dem för att automatiskt få pushnotiser och målservice direkt i mobilen eller surfplattan. Det går också att surfa in till webbsidan och göra alla valen där. Samtliga favoritmarkeringar synkroniseras automatiskt till de mobila enheterna om valen görs när man är inloggad på ett helt eget och  gratis FlashScore-konto. Använd FlashScore för bättre betting.

Så fort en viktig händelse inträffar i någon av matcher som är favoritmarkerade så kommer det att plinga till i de mobila enheterna som är valda. Med FlashScore livescore får man Sveriges snabbaste tjänst för målservice och på så sätt alltid ha full koll på alla sina spel.

Särskilt smart är det att använda målservice via app eller hemsida om planerna finns att stänga hem sitt spel när det har plingat in åt rätt håll.

Tas betting på största allvar? Använd FlashScore gratis målservice och missa aldrig ett mål igen!

FlashScore för bättre betting

FlashScore för bättre betting!