[wp-svg-icons icon=”gift” wrap=”h1″] FASTBET SPORTBONUS

Fastbet är ett härligt bolag med skön design som är hyfsat nya på marknaden och har växt sig stora. Erbjuder skön betting med både fina odds, spelutbud och tjänster.

[wp-svg-icons icon=”bars” wrap=”h1″] ODDS OCH UTBUD

När vi kikar på odds och spelutbud på denna sidan så är vi nöjda. Spelbolaget erbjuder betting på de flesta sporter och ligor vilket gör det enkelt att hitta spel att placera. Oddsen ligger bra till på marknaden och ibland har man också bäst odds på vissa event. Mycket viktigt att det finns mycket att spela på och dessutom i många olika sporter. På de större eventen så finns det flera hundra olika varianter att spela på samma event. Man satsat mycket på Fotboll och Hockey där fokus ligger på att ha väldigt bra odds och utbud.

[wp-svg-icons icon=”spinner-3″ wrap=”h1″] LIVEBETTING

Vi testade livebetting hos spelbolaget som är väldigt smidigt och enkelt. Marknaden för livespel är väldigt stor och man hittar de flesta matcher och event. Oddsen uppdateras live hela tiden och man har möjligheten att följa matchen live via deras match visualisering som visar statistik, vad som händer i matchen. Så vi måste säga att det är kul att livebetta hos Fastbet.

[wp-svg-icons icon=”play” wrap=”h1″] CASH OUT OCH LIVESTREAMING

Detta spelbolaget erbjuder Cash Out på vissa event. Oftast de största och populäraste matcherna. Det finns tillgänglig på de matcher som Fastbet väljer helt enkelt. Man försöker att ha det på många matcher men alla har det inte. Ibland kan det finnas Cash Out på en match som under matchen tas bort beroende på hur spelbolaget tycker att funktionen ska finnas. Men väldigt kul att funktionen finns. Det finns tyvärr inte livestreaming hos Fastbet idag. Däremot så erbjuder dom visualisering på matcherna vilket är perfekt. Spelar man på en fotbollsmatch så kan man följa visualiseringen. Man kan följa vart bollen befinner sig på planen samt vad som händer i matchen. Helt magiskt när man vill ha uppdaterad statistik och liveodds.

[wp-svg-icons icon=”credit” wrap=”h1″] SÄTTA IN OCH TA UT PENGAR

Sätta in och ta ut pengar hos Fastbet är enkelt. Insättningar går direkt och uttag tar bara någon dag. Det finns dessutom väldigt många olika insättningsmöjligheter vilket är mycket bra.

INSÄTTNINGSMÖJLIGHETER
Betal/kreditkort som exempel Mastercard, Visa, Maestro
Direkt insättning via Trustly
E-plånböcker som Neteller och Skrill.
Kontant med Paysafecard eller Banköverföring.

UTTAGSMÖJLIGHETER
Möjligheten till uttag finns direkt till Betalkort, Bankkonto och E-plånboken. Vi kan rekommendera att ta ut via Trustly eller banköverföring.

[wp-svg-icons icon=”mobile” wrap=”h1″] SPELA VIA MOBILEN

Det går väldigt smidigt och enkelt att använda mobilen för att betta. Vi skulle till och med rekommendera mobilbetting då det är enklast och smidigast. Det öppnar möjligheten för att spela vart man än befinner sig. Hela deras sida är mobilanpassad och flyter på helt perfekt. Snygg och enkel design.

[wp-svg-icons icon=”bubbles-4″ wrap=”h1″] SUPPORT OCH KONTAKT

Supporten är världsklass faktiskt och på Svenska vilket är ett plus. Vi fick väldigt bra bemötande och service. Dessutom fick vi förklaringar på det vi frågade. Chatten rekommenderas verkligen och är öppen från 08.00 till 01.00 varje dag. Det går också bra att maila Fastbet.

18+ | Regler & Villkor gäller www.stodlinjen.se