Få en gratis pizza när du spelar hos ComeOn

Få en gratis pizza när du spelar hos ComeOn!

Nu är en favorit i repris tillbaka hos ComeOn som erbjudande. Det kan bli en riktigt skön spelkväll för den som idag inte spelar hos ComeOn som är en av de största spelbolagen i Sverige.
Just nu får nya spelare alltså en gratis pizza hemkörd till dörren av Onlinepizza när man sätter in minst 100kr.

Det finns två olika erbjudanden som kvalificerar sig för gratis käk. Första alternativet är att sätta in 100kr och spela för 500kr vilket är magiskt, en hundring för pizza och 500 spänn att lira för. Det blir inte bättre än så, eller? Vill man spela med mer pengar på fickan kan man istället välja 100% upp till 3000kr. Det innebär att sätter man in 3000kr så får man 6000kr att spela för istället. Sen får man självklart pizzan på köpet också.

Det är välidgt smidigt och enkelt att ta del av erbjudandet. Först och främst så registrerar du ett konto hos ComeOn och sätter in minst 100kr. Välj vilket erbjudande som är bäst och kör på det. När insättningen är gjord och du bekräftat bonusen så skickas en kod till dig för att använda på oninepizza och vips har du en gratis pizza och kan spela hos bolaget. Vänligen läs villkoren för bonusen innan du bekräftar den.

ComeOn är en av de största spelbolagen på den svenska marknaden idag. Det finns allt från betting till livecasino hos spelbolaget. Något annat som är välidgt bra med ComeOn är att även befintliga spelare får nya bonusar ganska ofta. Bra odds och ett fint utbud av spel gör att man spelar hos ComeOn jämfört med många andra spelbolag.

Få en gratis pizza när du spelar hos ComeOn

  1. Registrera ComeOn konto
  2. Sätt in 100kr eller mer
  3. Välj vilken bonus du vill ha
  4. Spela och njut av en gratis pizza

REGISTRERA COMEON KONTO
Läs bonusvillkoren!

Relevanta artiklar