[wp-svg-icons icon=”gift” wrap=”h3″] COMEON SPORTBONUS

Här spanar vi in Comeon bonusarna som erbjuds. Man förstår att Comeon är en av de stora jättarna på marknaden med ett fullspäckat utbud både inom betting och casino. Men nu till Comeon sportbonus. Det finns två erbjudanden att välja mellan för helt nya kunder. ComeOn odds bonus är en 200% bonus som innebär att vid en insättning av 500kr ges hela 1500kr att spela för med ett omsättningskrav om 8 gånger och minium odds 2.00.

Förutom detta så erbjuder Comeon nästan alltid nya kunder en premie också som exempel tur kallingar, PL-halsduk, Gratis Pizza eller massa godis. Rätt kreativt men klicka vidare för att se vad för premie som erbjuds idag. Något annat som är världsklass med Comeon är att befintliga kunder väldigt ofta får nya bonusar att nyttja vilket bara är att tacka och ta emot.

[wp-svg-icons icon=”bars” wrap=”h3″] ODDS OCH UTBUD

Något som är väldigt viktigt för en spelare är odds och utbud. Comeon har ett enormt spelutbud. Det går att spela på de flesta event och de flesta sporterna i världen. Dessutom har Comeon väldigt bra koll på Fotboll och Hockey där man har hundratals varianter att erbjuda på vissa matcher. Riktigt kul med sån stor variation. För den som vill ha en portal med mängder av bettingmöjigheter lokalt eller internationellt så är Comeon ett kanonbolag som vi starkt kan rekommendera att spela via. För att verkligen känna av utbudet som erbjuds så är en betting bonus helt perfekt då man ändå måste omsätta bonusen man tagit del av vilket gör att man får en bättre koll på spelutbudet.

[wp-svg-icons icon=”spinner-3″ wrap=”h3″] LIVEBETTING

Livebetting är en stor del av hur man spelar idag. Comeon har satsat fullt ut på livebetting och erbjuder hur mycket livespel som helst. Dessutom finns möjligheten att spela live på de flesta event och matcher. Något vi verkligen uppskattar hos Comeons livespel är den breda marknaden på olika varianter men även livestatistiken som visas i en visualisering. Riktigt bra och går att nyttja via dator, surfplatta och mobil. Mycket livebetting sker i soffan eller på puben eller varför inte live på matchen. Hur som helst så är det så enkelt att livebetta med Comeon som har mobilanpassad spelsida för den som använder mobilen.

[wp-svg-icons icon=”play” wrap=”h3″] CASH OUT OCH LIVESTREAMING

Cash Out är en riktigt bra funktion som gör att man kan sälja ett spel innan det är avslutat. På så vis man kan säkra upp sitt spel och då inte riskera att förlora hela summan. Att sälja spelet kan ibland vara skönt men vågar man fortsätta spelet till slut kan man vinna mer pengar. Comeon erbjuder sina kunder denna underbara tjänst. Vi kan rekommenderas att testa tjänsten om man ofta sitter i slutminuterna och biter på naglarna. Oavsett om man gillar spänningen eller är inte så är det en bra tjänst att ha tillgång till om intresse finns. Tänk på att oddset och vinsten blir lägre.

[wp-svg-icons icon=”credit” wrap=”h3″] SÄTTA IN OCH TA UT PENGAR

Det är väldigt enkelt att sätta in pengar hos Comeon och många alternativ finns för den som är kräsen. Liten avgift kan tillkomma beroende på insättning men du har hela 4 avgiftsfria uttag per 30 dagar vilket är väldigt gött om man vinner ofta. Gällande insättningarna så varierar avgiften beroende på insättningssumma: 0kr – 2319kr: 2.5%; 2320kr – 27820kr: 0% så man kan säga att det är endast de små summorna som man får några kronors avgift på vilket är helt ok.

INSÄTTNINGSMÖJLIGHETER
Betal/kreditkort som exempel Mastercard, Visa, Maestro.
Direkt insättning via Trustly eller Entropay.
E-plånböcker som Neteller, Skrill, Moneybooker.
Kontant med Paysafecard eller via mobilen SIRU Mobile.
Man erbjuder också insättning via faktura hos Zimpler.

UTTAGSMÖJLIGHETER
Möjligheten till uttag finns direkt till Betalkortet, Bankkonto, E-plånboken eller direkt via Trustly.
Trusly rekommenderas för den som vill ha sina pengar så fort som möjligt oftast inom 24 timmar. Men ibland ännu snabbare. Som vi skrev tidigare så har man 4 kostnadsfria uttag per 30 dagar.

[wp-svg-icons icon=”mobile” wrap=”h3″] SPELA VIA MOBILEN

De flesta spelare bettar idag via sin mobiltelefon vilket har blivit det absolut mest populära alternativet. För att kunna använda sin telefon behöver sidan i sig vara bra mobilanpassad. Vi testade att spela en bonus hos Comeon endast genom mobilen. Fungerar helt världsklass. Sidan är snabb och fräsch vilket gör det roligt att spela via mobilen. Även statistik visualisering fungerar riktigt utmärkt via mobilen.

[wp-svg-icons icon=”bubbles-4″ wrap=”h3″] SUPPORT OCH KONTAKT

Möjligheterna till att kontakta Comeon support vid hjälp är riktigt bra. Det går att kontakta spelbolaget via Chatt och Mail. Öppettiderna är 10-21 varje dag för kontakt via Chatt och 10-23 varje dag om man väljer att slänga iväg ett mail istället. Skönt med Svensk support.

18+ | Regler & Villkor gäller www.stodlinjen.se