[wp-svg-icons icon=”gift” wrap=”h1″] BETSER SPORTBONUS

INNEHAR INTE SVENSK SPELLICENS
Betser är ett bolag som startades upp 2016 och har växt sig stora och starka. Detta genom mycket reklam och kampanjer. Detta är ett bolag som tar sin del av marknaden och visar att man hela tiden utvecklas. Betser erbjuder alla nya kunder en riktigt fin sportbonus på hela 100% upp till 1000kr vilket innebär att man kan sätta in 1000kr men spela för 2000kr. Omsättningskravet är på 12 gånger pengarna. Utöver denna oddsbonus så är Betser experter på roliga erbjudanden, kampanjer och tävlingar för sina befintliga kunder. Detta gör att man gärna väljer att spela hos Betser. Ett spelbolag i världsklass!

[wp-svg-icons icon=”bars” wrap=”h1″] ODDS OCH UTBUD

Kikar man till utbud och odds så är man även här väldigt bra och uppdaterade. Nivåerna hur mycket man får i odds är jämförbara med de största konkurrenterna och i vissa fall har man dessutom högre odds att erbjuda. Betser själva säger att dom erbjuder Sveriges bästa odds på Allsvenskan vilket kan vara gött att känna till. Kollar man till utbud och sporter så är man även där jämförbar med de största sidorna. Man erbjuder spel på de flesta sporterna och dessutom finns det ett varierat utbud av olika spelvarianter.

[wp-svg-icons icon=”spinner-3″ wrap=”h1″] LIVEBETTING

Betting live hos Betser är suvuränt. De flesta matcher går att spela live på och man satsar hårt på att ha spel från hela världen. Vilket gör att det är enkelt att hitta även spel i de mindre ligorna eller spel utanför Sverige och Europa. Ett brett utbud av spelvarianter finns att hitta även på de mindre matcherna men som alla sidor så finns det självklart mest spel på de största matcherna. I stora hela så upplever vi att Betser har fullt utbud av spel och varianter. Viktigt när man vill tippa live på olika matcher runt om i världen.

[wp-svg-icons icon=”play” wrap=”h1″] CASH OUT OCH LIVESTREAMING

Betser erbjuder i dagsläget inte Livestreaming på sina matcher och events men kanske något som blir aktuellt i framtiden. När det gäller den populära tjänsten Cash Out så erbjuder dom idag det på en hel del matcher men däremot inte på alla event. Enligt frågan vi gav till Betser så erbjuds Cash Out oftast på de största matcherna hittills vilket ändå känns roligt. En tjänst som många spelare uppskattar.

[wp-svg-icons icon=”credit” wrap=”h1″] SÄTTA IN OCH TA UT PENGAR

Det finns en hel del olika insättningsmöjligheter hos Betser. Det går enkelt och smidigt att både sätta in och ta ut pengar vilket är bra.

INSÄTTNINGSMÖJLIGHETER
Betal/kreditkort som exempel Mastercard, Visa, Maestro
Direkt insättning via Trustly
E-plånböcker som Neteller och Skrill.
Kontant med Paysafecard eller Banköverföring.

UTTAGSMÖJLIGHETER
Möjligheten till uttag finns direkt till Betalkortet, Bankkonto eller E-plånboken. Vi rekommenderar ett direkt uttag till samma kort som insättningen gjordes med. Trustly är också ett bra alternativ att ta ut pengar med.

[wp-svg-icons icon=”mobile” wrap=”h1″] SPELA VIA MOBILEN

Tittar man på hela deras plattform så är det en väldigt clean, simpel, snabb och enkel sida att navigera på både via dator, mobil och surfplatta. Något vi tittar på är just dessa kriterier vilket Betser lever upp till. De flesta spelare kan vara eniga om att man spelar mer och mer via mobilen. Det är väldigt viktigt att sidan är enkel och snabb precis som denna sida är.

[wp-svg-icons icon=”bubbles-4″ wrap=”h1″] SUPPORT OCH KONTAKT

Det är väldigt enkelt att kontakta Betser support via Chatt eller Mail. Riktigt smidigt att man kan chatta direkt med deras support mellan 10.00 – 0.00 dessa öppettider gäller alla dagar om året. Väldigt viktigt med generösa öppettider. Utöver dessa två alternativ finns deras FAQ där man kan hitta en del information om man har vanliga frågor gällande Betser.

18+ | Regler & Villkor gäller www.stodlinjen.se