[wp-svg-icons icon=”gift” wrap=”h1″] BETHARD SPORTBONUS

Spelbolaget Bethard har blivit en av de större svenska spelbolagen att hitta. Man har satsat stenhårt de senaste åren för att ta en så stor andel av marknaden som möjligt med mycket reklam på TV men också på andra ställen. Ett skönt spelbolag med en hel del roliga saker att nyttja som kund. För nya kunder erbjuds en oddsbonus på hela 50kr upp till 500kr vilket blir en rejäl slant. Bonusen ska omsättas 14 gånger och lägsta odds är 1.80. För den som diggar lite större bonusar så är den klockren. Utöver själva bonusen så skickas erbjudanden ut till befintliga kunder titt som tätt. Det är alltid roligt att få extra bonusar även om man är befintlig kund. Ett bra spelbolag helt enkelt.

[wp-svg-icons icon=”bars” wrap=”h1″] ODDS OCH UTBUD

Som vi tidigare skrev så är Bethard en av de större spelsidorna i Sverige. Man förstår att dom satsar stort på att ha ett brett utbud på spel och varianter men också schysta odds. Många gånger har dom faktiskt bästa oddset på marknaden. Möjligheten finns till ett väldigt varierat utbud på spel vilket gör det kul att spela hos detta spelbolaget. Man hittar spel i de flesta sporter och ligor världen över.

[wp-svg-icons icon=”spinner-3″ wrap=”h1″] LIVEBETTING

En viktig sak är självklart möjligheten att placera live spel. Precis som med det vanliga utbudet så erbjuder Bethard ett fullspäckat utbud av livebetting. Både när det gäller antal spel men också när det gäller olika varianter på spel och sådant. En viktig detalj när man spelar live att det finns mycket att välja mellan. Bethard erbjuder också live uppdaterad statistik på sina matcher tillsammans med en visualisering på spelet. Man kan alltså följa alla skott, hörnor, pass, kort eller målchanser. Perfekt när man kan kolla statistiken helt live.

[wp-svg-icons icon=”play” wrap=”h1″] CASH OUT OCH LIVESTREAMING

För att hålla sig som ett av de större spelbolagen så krävs det att man ger allt till sina kunder. Kollar vi snabbt på Bethards utbud så hittar vi både Cash Out och Livestreaming. Cash Out är en riktigt bra funktion som gör att man kan stänga ett spel innan matchen är klar för att gardera sig. Vad kan vara bättre än att dessutom erbjuda Livestreaming så att man kan kolla på matcherna helt live. Utbudet är stort och man visar evenemang från hela världen. Kolla på mängder av sporter och matcher. Allt från stormatcher i Europa till små matcher internationellt. Kort och gott så är det världsklass att erbjuda dessa tjänster. Något som verkligen kan kallas för en premium sida.

[wp-svg-icons icon=”credit” wrap=”h1″] SÄTTA IN OCH TA UT PENGAR

Insättningar och uttag är alltid en viktig detalj då man vill sätta in pengar direkt men samtidigt inte vänta allt för länge när man ska ta ut sina vinster. Bethard jobbar hårt med detta och försöker bli de snabbaste bolaget för utbetalningar enligt dom själva. Oftast så får det snabbt och enkelt att få pengarna utbetalda vilket är en stor fördel då det finns bolag som kan vara väldigt sega på utbetalningar.

INSÄTTNINGSMÖJLIGHETER

Betal/kreditkort som exempel Mastercard, Visa, Maestro
Banköverföring via Trustly.
Paysafecard som är en kontantkortsbetalning
E-plånböcker som Skrill och Neteller
Betala med mobilen och Zimpler.

UTTAGSMÖJLIGHETER
Möjligheten till uttag finns direkt till Betalkortet, Bankkonto eller E-plånboken. Men också via Trustly som vi starkt kan rekommendera som både betalmedel och för uttag. Allt för att det ska gå så fort som möjligt för uttagen.

[wp-svg-icons icon=”mobile” wrap=”h1″] SPELA VIA MOBILEN

Spela via mobilen är något som är väldigt viktigt för många spelare. Idag bettar de flesta via mobilen vilket är ett smidigt sätt jämfört med datorn. Mobilen kan man ha med sig överallt och också placera ett spel när man känner för det. Vi har testat spel via mobilen hos spelbolaget vilket är väldigt bra. Fin design och mobilanpassad sida vilket gör att möjligheten finns att både betta, kolla statistik, spelvisualisering och använda Cash Out funktionen. En nyhet hos Bethard är att dom utvecklat en mobilapp som kan användas av både iOS och Android användare.

[wp-svg-icons icon=”bubbles-4″ wrap=”h1″] SUPPORT OCH KONTAKT

Riktigt bra support hos spelbolaget som har öppet dygnet runt via Chatt och Mail. Mellan 08:00 – 01:00 så erbjuds svensk support och resterande tid är supporten på engelska. Väldigt bra kundservice att erbjuda dygnet runt support för sina kunder.

18+ | Regler & Villkor gäller www.stodlinjen.se