[wp-svg-icons icon=”gift” wrap=”h1″] BETFAIR SPORTBONUS

Betfair är ett spelbolag som står för ett fullspäckat utbud av olika spel på nätet. Dessutom är spelbolaget ett av de större på marknaden vilket man förstår när man spelar på sidan. Bolaget satsar på förbättringar och reklam hela tiden för att nya kunder ska hitta fram men också att befintliga kunder ska stanna.

Nya kunder får erbjudande om att nyttja en riktigt fin betting bonus på 100% upp till 2500kr vilket innebär att Betfair dubblar första insättningen upp till 2500kr. Omsättningskravet är 4 gånger pengarna och lägsta odds att satsa på är 1.60 vilket är svårslagna villkor. Ett guldläge för nya kunder att registrera ett konto. Spelbolaget erbjuder ofta tävlingar och roliga kampanjer till befintliga kunder vilket är ett stort plus för de som gillar bonusar.

[wp-svg-icons icon=”bars” wrap=”h1″] ODDS OCH UTBUD

Här hittar vi ett enormt utbud av både spel och odds i alla dess former. Att hitta spelbara odds och spelvarianter är väldigt enkelt hos Betfair som satsar stort på att ha så mycket sport och varianter som möjligt på deras agenda. Det går att spela på de flesta sporterna och event. Dessutom ligger man i toppen vad det gäller värdet på odds. På vissa matcher så hittar man hundratals olika spelformer vilket höjer upplevelsen totalt. Vill man spela hos ett bolag som har ett brett utbud och sköna odds så är detta ett spelbolag att testa.

[wp-svg-icons icon=”spinner-3″ wrap=”h1″] LIVEBETTING

Utbudet på livebetting är i princip lika bra som att placera ett spel innan start. Mängder med olika sporter och matcher finns aktivt för livespel. Färska odds som uppdateras hela tiden med matchen. Enormt utbud av varianter för att ge så mycket nöje som möjligt för sina kunder. Alla matcher och spel går att följa live via statistik vilket ger en större upplevelse. Många spel går även att följa via livestream hos Betfair. Att rekommendera är att ladda ner deras app för smidigt spelande.

[wp-svg-icons icon=”play” wrap=”h1″] CASH OUT OCH LIVESTREAMING

Detta spelbolaget är premium rakt igenom och erbjuder både Cash Out och Livestreaming vilket är helt fantastiskt. Det visar att man är en av det största spelbolagen på marknaden. Cash Out ökar valmöjligheterna till alla spelen och dessutom omsättningen på spel. Komplettera detta med att kunna kolla på macthen helt live. Dessa tjänster i kombination ökar chansen till att vinna och analysera sina spel på en helt annan nivå.

[wp-svg-icons icon=”credit” wrap=”h1″] SÄTTA IN OCH TA UT PENGAR

Hos spelbolaget finns olika möjligheter att både sätta in och ta ut pengar. Väldigt smidigt och enkelt vilket är viktigt när man ska spela hos ett bolag.

INSÄTTNINGSMÖJLIGHETER
Betal/kreditkort som exempel Mastercard, Visa, Maestro.
Direktinsättning med Trustly.
E-plånböcker som Skrill, PayPal eller Neteller.
Kontant med Paysafecard eller Banköverföring.

UTTAGSMÖJLIGHETER
Möjligheten till uttag finns direkt till Betalkortet, Bankkonto eller E-plånboken. Vi rekommenderar ett direkt uttag till samma kort som insättningen gjordes med. Att rekommendera är att ta ut pengarna till bankkonto, kreditkort eller via Trustly.

[wp-svg-icons icon=”mobile” wrap=”h1″] SPELA VIA MOBILEN

Spel via mobilen är en viktig del för de som tycker om betting. Det underlättar för att kunna placera spel överallt och inte vara beroende av en dator. Det viktigaste med mobilbetting är att ha en bra sida som är mobilanpassad och enkel design. Hos Betfair är det enkelt och smidigt att använda telefonen och dessutom finns möjligheten att ladda ner en app för bästa möjliga upplevelse. Via appen kan man spela på

[wp-svg-icons icon=”bubbles-4″ wrap=”h1″] SUPPORT OCH KONTAKT

Det går att kontakta spelbolaget via Chatt och Mail. Snart kommer även en Svensk support att finnas tillgänglig vilket är riktigt bra. Vi rekommenderar att kontakta Betfair via Chatt vilket är i realtid. Chatt är väldigt smidigt för att få snabb service.

18+ | Regler & Villkor gäller www.stodlinjen.se