Speltips 17/6 Tyskland – Mexico VM Grupp F Omgång 1

Speltips 17/6 Tyskland – Mexico VM Grupp F Omgång 1 | Det är dags för den Tyska maskinen att möta ett anfallsglatt Mexico i en VM-match där bägge lagen har höga förväntningar på sig både från fans och media. Tyskland är det laget som är mest ifrågasatt.

Tyskland har i årets mästerskap precis som alla mästerskap en stark trupp och som alltid någon ny stjärna i fokus. Årets ungtupp som är i fokus är Timo Werner som till vardags spelar i RB Leipzig. Han har gjort 13 mål på 32 matcher i Bundesliga och 3 mål på 6 matcher i Champions League. När han har representerat landslaget i VM-kvalet så har han också hittat nätet i så mycket som 3 av 3 matcher. Som alltid så har Tyskland även en stark defensiv där Hector Moreno, Boateng, Hummels och Kimmich ska se till att Manuel Neuer inte får några bollar bakom i nätet. Det har varit lugnt i Tyskland i vanlig ordning men Özil och Gundogan har fått kritik efter att ha tagit bild med Turkiets president. Dettat har varit något som stuckit de tyska fansen i ögonen och har lett till atts spelarna blivit utbuade. Detta är dock inget som ska stoppa Tyskland från att göra stordåd.

Mexico är ett av de landslag i VM som de har stormat mest omkring inför VM. Det sägs att de dagen innan VM festade i hemlandet med ett gäng eskorter och det här kan ha satt griller i huvudet på de mexikanska spelarna som för övrigt brukar vara otroligt rutinerade. De är mer än normalt ambitiösa till att träna och slipa på taktiska finesser, enligt Hasse Backe som tidigare varit assisterande tränare i Mexico. Mexico har kliver in i VM med en helt okej insats i de fem senaste träningsmatcherna med en förlust, 2 vinster och 2 oavgjorda matcher. Ett positivt tecken för laget är att man har många spelare som utvecklats på sistone och anfallet består av Chicharito, Carlos Vela och Lozano.

Inför dagens match så förutspår vi en match med många chanser åt båda håll och det mesta talar för att Tyskland plockar en trepoängare. Mycket mycket kan hända mot ett lag som Mexico som titt som tätt tenderar att överraska.

Speltips 17/6 Tyskland – Mexico VM Grupp F Omgång 1

Matchen mellan Tyskland – Mexico startar 17:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Halvtidsresultat – Tyskland (1,96 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Första kortet – Tyskland (2,55 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Halvtidsresultat – Tyskland | Odds 1,96 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Första kortet – Tyskland | Odds 2,55 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar